אולי זה?ציטוט שכתב אחד מגדולי הפוסקים לפני כ 300 שנה (בנושא המידות). ואז מרן אמר לי בטון נמוך, אגלה לך סוד (אמיתי, שלא אמרה לי מעולם) : גם אני מעולם נהגתי כמ"ש שם. וברוך שכיוונתי.
@מח"ס חמדת יעקביעקב שמעון חזוט. ח׳ בטבת ה׳תשפ״ה (08/01/2025). 15:03 (אתר מורשת מרן)
כמדומה שאמש נצפו אברכי הכולל של הרב אהרן סימן טוב בשיעור מיוחד בביתו של מרן שליט''א, אולי רבינו @ישראל יוכל לנדב מידע שלא אצטרך לטרוח להביא התמונותעצרת מספד להגאון רבי אברהם סימן טוב זצ"ל בבית הכנסת ישועה ורחמים רחוב רייכמן 29 ירושלים
בהשתתפות מרן מנהיג הדור שליט"א
ועוד גדולי ישראל
יום רביעי בשעה: 18:30 תפילת ערבית
כמדומה שאמש נצפו אברכי הכולל של הרב אהרן סימן טוב בשיעור מיוחד בביתו של מרן שליט''א, אולי רבינו @ישראל יוכל לנדב מידע שלא אצטרך לטרוח להביא התמונות
מחילה אין לנו אתריםאברכי כולל "באר מים חיים" ת"א בראשות הגר"א סימן טוב עלו למענו של מנהיג הדור - המרכז למורשת מרן - הרב עובדיה יוסף
אמש (ראשון) עלו אברכי כולל "באר מים חיים" (חבר "איגוד האברכים והקהילות") עלו לביתו של מנהיג הדור מרן הראש"ל רבינו יצחק יוסף שליט"א, וזכו להדרכה בענייני לימוד ההלכה, במשך כ40 דקות. הכולל עומד בראשותו של הגאון הגדול רבי אהרן סימן טוב שליט"א הקשור למרן הראש"ל שליט"א בעבותות אהבה מזמן לימודם יחד...moreshet-maran.com
שידוע היה בקשר גדול עם מרן זצ"ל.הילולת רבי אליהו דסלר אצל רבי גלעד כליף ביום חמישי הבא
זה לא בית כנסת של הרב זעפראני?
כך יש מודעות בבני ברקאומרים שמחר יום ג' יהיה מו"ר מרן שליט"א בכפר שלם בתל אביו בבית הכנסת של הגה"צ ר' שמעון חיררי זצ"ל באזכרת 11 חודש לבנו הרה"צ ר' יוסף מח"ס הזקן הפשוט.