• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

שיעורי מרן הראשל"צ שליט"א ברחבי הארץ

עצרת מספד להגאון רבי אברהם סימן טוב זצ"ל בבית הכנסת ישועה ורחמים רחוב רייכמן 29 ירושלים
בהשתתפות מרן מנהיג הדור שליט"א
ועוד גדולי ישראל
יום רביעי בשעה: 18:30 תפילת ערבית
אומרים שמחר יום ג' יהיה מו"ר מרן שליט"א בכפר שלם בתל אביו בבית הכנסת של הגה"צ ר' שמעון חיררי זצ"ל באזכרת 11 חודש לבנו הרה"צ ר' יוסף מח"ס הזקן הפשוט.
נשמח שיביאו תמיד גם המודעה בעניין המתפרסם אם יש... ובכו"א יישר כח לכל המעדכנים! זכות גדולה

כבוד התורה: מנהיג הדור בשיעור בישיבת "מבקשי תורה"​

יעקב שמעון חזוט. ח׳ בטבת ה׳תשפ״ה (08/01/2025). 15:03 (אתר מורשת מרן)

- משהו יודע מיהו הכתב הזה?. מטעם איזה רדיו או מערכת, הוא כתב ממש יפה ולא ראיתי כתבה נוספת מימנו
כתב אני לא ב"ה... אני בחור צעיר. מרן שליט"א הגיע אלינו לישיבה ועשינו כתבה יחד עם הרב אוזן, לכבודה של הישיבה שאני ממקימיה.

נשמח שיביאו תמיד גם המודעה בעניין המתפרסם אם יש... ובכו"א יישר כח לכל המעדכנים! זכות גדולה
אנכי הצעיר משתדל לא למנוע טוב מבעליו ולהביא כל מה שאני יכול
רק שיהיה בריא רבינו שליט"א שהערב פיצצו אותנו במידע על שיעורים , ביניהם
מחר בבני ברק אזכרה להגר"ש בעדני
יום שני כובש את גוש דן, יפו, אזור, אור יאודה ועוד

צריכים לדעת, שמרן שליט"א נמצא בהרבה אירועים שכאן בפורום וגם במרכז מורשת מרן, לא מוזכרים ואין תיעודים מאותם אירועים,
אני יודע שמרן מסר שיעור בישיבת תפארת משה בב"ב בראשות הגר"א סבאג, ובפסגת זאב ועוד ועוד.
אני ח"ו לא בא בטענות, כי כנראה הרב מורשת מרן לא יכול לעמוד בכל השיעורים של מרן בכל רחבי הארץ.
אשרינו שזכינו למנהיג שכזה.
רק פניה היא למי שיש תיעודים ושיעורים של מרן שיעלה כאן בפורום לזיכוי הרבים.

אי"ה בשבת הקרובה פרשת "שמות" יתקיים שיעור מיוחד בהלכה ובאגדה מאת מרן הראשון לציון הגאון הגדול רבינו יצחק יוסף שליט"א במעונו בבית המדרש "אור חביב" בשעה 15:30 בצהרים תפילת מנחה בשעה 16:00.
אם היה לי מטוס הייתי בא...

צריכים לדעת, שמרן שליט"א נמצא בהרבה אירועים שכאן בפורום וגם במרכז מורשת מרן, לא מוזכרים ואין תיעודים מאותם אירועים,
אני יודע שמרן מסר שיעור בישיבת תפארת משה בב"ב בראשות הגר"א סבאג, ובפסגת זאב ועוד ועוד.
דווקא כן מוזכר, רק קוראים לישיבה "אמרי משה"

דווקא כן מוזכר, רק קוראים לישיבה "אמרי משה"
ישיבתו של הגאון רבי אמנון סבאג הייתה נקראת תפארת משה (מול משכנות) ועברה שינוי השם מתפארת משה לאמרי משה (תפארת משה ישיבה מאוד ותיקה) כמבואר כאן

חזור
חלק עליון