היו דברים מעולם ...ייתכן שנעלם המבחן
והציעו לו לעשות מבחן חוזר על חשבונם ..
בהצלחה ...
היו דברים מעולם ...ייתכן שנעלם המבחן
הייתי בודק איכשהו כי זה מאוד מוזר. מבחני אב כבר התקבלו לפני חודשיים בערך. אני ניגשתי לאבלות וקיבלתי וחבר שניגש לשבת גם קיבל.. לא רואה סיבה למה שמי שנבחן על נידה לא יקבללא קיבלתי תוצאות מבחינת אב על נדה.. זה ייתכן שנעלם המבחן? שואל ברצינות
לא יותר מג' חודשים מקבלים ציון, ומעולם לא אירע עיכוב !!מעניין אם בדיקות של מבחני סטודנטים או עורכי דין גם לוקח כזה הרבה זמן
90 יום זה כבר דיעבד לא לכתחילה אצלםמפעם לפעם דוחים אותי אותי כל פעם שאני מתקשר אליהם... אמרו בהתחלה טו בשבט, אחר כך פורים ולאחר מכן פסח.
אני בעד תביעה ייצוגית
מכיר עורכי דין מהבחינות של השנה, אמרו שקיבלו תשובה תוך שבועיים. לא הגיוני שרק ברבנות 90 יום זה לכתחילה.
אולי תשאל אותם...לא קיבלתי תוצאות מבחינת אב על נדה.. זה ייתכן שנעלם המבחן? שואל ברצינות
שאלתי.. אמרו בבדיקה.. לא נראה לי הגיוני 9 חודשים..אולי תשאל אותם...
היום בטלפון אמרו מקווים עד סוף שבוע הבאשאלתי.. אמרו בבדיקה.. לא נראה לי הגיוני 9 חודשים..
אמרו את זה במיוחד על בחינת אב בנידה או בצורה כללית? ממש מקווה שזה נכון כבר עבר המון זמןהיום בטלפון אמרו מקווים עד סוף שבוע הבא
נחיה ונראה
אני מתקשר אליהם כל יוםפשוט זלזולל שאין כדוגמתו הציונים נמסרו להם מזמןןןןן...ולא פירסמו השבוע ודאי שלא יםרסמו כי הם עסוקים במבחנים שיש השבוע כמובן שהכסף והאגרות חוגגות באין קנס/החזר על איחור במתן ציון בזמן גם אם לא קבעתי מועד אחר
בושה
אתה מבין אחת מזינה הכללל...אלפים נבחנים כפול אגרה ואין להם כסף לעובדים שיזינואני מתקשר אליהם כל יום
אצלנו בכולל יש אברכים שהלכו להבחן שוב על אותו חמור מחשש שלא עברו
בסוף שבוע שעבר אמרו עד סוף שבוע זה
ביום ראשון אמרה יקח עוד הרבה זמן,
התקשרי גם למזכירה של יהודה כהן ואמרה שצריך להזין את כל התוצאות במחשב וזה רק המזכירה של הבחינות
מקווה שהבוחנים והרבנות ינקו את החמץ ויבואו תשובה עד פסח
לא זה לא נכון הבוחנים עצמם מזינים את התוצאות (מהיכרות עם אחד מהבודקים כך לכל אופן היה בפעמים הקודמות)אני מתקשר אליהם כל יום
אצלנו בכולל יש אברכים שהלכו להבחן שוב על אותו חמור מחשש שלא עברו
בסוף שבוע שעבר אמרו עד סוף שבוע זה
ביום ראשון אמרה יקח עוד הרבה זמן,
התקשרי גם למזכירה של יהודה כהן ואמרה שצריך להזין את כל התוצאות במחשב וזה רק המזכירה של הבחינות
מקווה שהבוחנים והרבנות ינקו את החמץ ויבואו תשובה עד פסח