• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com
  • שימו לב: ניתן לשלוח (בקובץ וורד) יישובים ומערכות בתורת מרן רבינו עובדיה יוסף זלה"ה, לקובץ בית יוסף תשפ"ו. למייל: office@moreshet-maran.com עד לחג השבועות תשפ"ו. אין התחייבות לפרסם, והרשות נתונה לערוך את הדברים לפני הפרסום. ניתן גם לשלוח מכתבים והערות על הגליונות הקודמים.

דרמה!! תלמיד ישיבת 'מאורות התורה' נעצר בשל עריקות ונשפט ל-14 יום!!!!!!

אני חושב שיש לך בעיה רב שנתית בעצם הצבעתך לכנסת עד היום הזה, שאנו בני התורה לא מצביעים לח"כ כזה או אחר, אלא אך ורק לדעת גדולי ישראל, ואם הם יגידו לא להצביע אז מאותה סיבה כבר לא נצביע כי הם קובעים לנו. וחבל שאין זה ברור לך כל השנים!..

נערך לאחרונה על ידי מנחה:
ממש לא, תבדוק ותראה
חלקם לא מחזיקים מעצמם, חלקם לא מבינים כמה יכולים להשפיע, וחלקם הגדול לא בדיוק מודעים לפרטים
ברור שאם היה נעצר נכד של משפחה מיוחסת שהוא לא ספרדי ח"ו, זה לא היה עובר בשתיקה הרועמת שזה עובר היום
טוב, אתה ממש צודק
כי אתה ממש בודק,
נחליף את המועצות,
את דעתך החשובה לרצות.
נמנה את מי שאתה רוצה במקומם,
ואז קול התורה יהיה מרומם.
כולם ידעו את כל הפרטים,
ולא ינהלו את העם להיות שוטים,
כולם ידעו כמה הם יכולים להשפיע,
ועל הרבה מכתבים חתימתם תופיע,
אז לא תהיה שתיקה רועמת,
שלדעתך היא כבר מוגזמת.

נפתח מפלגה חדשה,
שם הכל יהיה רק קדושה.
מי שלא תמים להם יצביע,
הרי דעת תורה הוא מביע.
לא יהיו שם חרדים מחופשים,
רק אנשי תורה נכנסים.
מידיעה .... חה חה חה
גם אני יודע מידיעה שדואגים רק לכסא שלהם ולמשרות למקורבים והאברכים שחיים מהיד לפה לא מענינים אותם
והם לא ידאגו רק לכיסא
אצלם זה לא יהיה הנושא,
המקורבים יקבלו כמו כולם,
השירות לאזרח יהיה מושלם.
אלו שחיים מהיד לפה יקבלו מענה
ואף אחד לא יהיה שונה.
שום אזרח לא יתלונן,
כי על שום דבר לא צריך להתחנן ...
חה חה חה
כי הם רק בשמחה,
לא כי המצב בכי רע
והכל טוב והמצב נרגע ...

נערך לאחרונה על ידי מנחה:
למה לא הופכים את המדינה??
לעצור בכלא מי שרוצה להישאר שומר תורה ומצוות - כדבר הזה לא היה מזמן רוסיה הקומוניסטית !!!
אתה מתכוין לשאול - למה גדולי ישראל לא מורים לנו לצאת להפגנות?

אתה מתכוין לשאול - למה גדולי ישראל לא מורים לנו לצאת להפגנות?
מרנן ורבנן ראשי הישיבות ובראשם מרן הגר"מ צדקה שליט"א וחלק מחברי מועצת החכמים, קוראים לצאת ולהפגין!
1742545642313.png
מה דעת מרן רבינו נשיא המועצת שליט"א בזה?
(אמרו לי שרצו שיחתום - צריך אימות)

למה לא הופכים את המדינה??
לעצור בכלא מי שרוצה להישאר שומר תורה ומצוות - כדבר הזה לא היה מזמן רוסיה הקומוניסטית !!!

ובכן, 5 בחורים מישיבת חברון נעצרו בחמישי שעבר בנתב"ג, ואחרי בירור מול הרשויות שהם תלמידי ישיבת "חברון" הם שוחררו!
זה מלמד שהרשויות למדו להבדיל בין ישיבה לישיבה, ויש מי שמלמד אותם ויש מי ששותק על כך
מי מאכיל אותך את סיפורי שמואל ארגמן הללו?

ממש לא, תבדוק ותראה
חלקם לא מחזיקים מעצמם, חלקם לא מבינים כמה יכולים להשפיע, וחלקם הגדול לא בדיוק מודעים לפרטים
ברור שאם היה נעצר נכד של משפחה מיוחסת שהוא לא ספרדי ח"ו, זה לא היה עובר בשתיקה הרועמת שזה עובר היום
חס ושלום, הרבנים יודעים מה שהם עושים, אם לא כך אז לעולם אל תקשיב לדברי גדולי ישראל כי הם לא מבינים לדעתך

מרנן ורבנן ראשי הישיבות ובראשם מרן הגר"מ צדקה שליט"א וחלק מחברי מועצת החכמים, קוראים לצאת ולהפגין!
הצג קובץ מצורף 31664
מה דעת מרן רבינו נשיא המועצת שליט"א בזה?
(אמרו לי שרצו שיחתום - צריך אימות)
מידיעה, הוא אמר לאנשים ששאלוהו, ללכת לעצרת.
רק עדיין אינו רוצה להוציא הוראה פומבית וכנראה שומר זאת למקרים חריגים.

מידיעה, הוא אמר לאנשים ששאלוהו, ללכת לעצרת.
רק עדיין אינו רוצה להוציא הוראה פומבית וכנראה שומר זאת למקרים חריגים
משהו פה מאוד מאוד מוזר, לא שאתה לא דובר אמת חלילה,
אבל מה זה אומר 'אינו רוצה להוציא הוראה פומבית' - אולי כי העצרת נגד מפלגת ש"ס שמקדמת חוק גיוס נגד הוראת מרן שליט"א עצמו, (ואיש אינו יודע איזה חכם אכן מסכים לזה), ומה בכך? הגיע הזמן שיבינו החכי"ם והיו"ר, שהם סה"כ שלוחים של חכמי ישראל ובראשם מרן, ועליהם לציית להוראותיו

משהו פה מאוד מאוד מוזר, לא שאתה לא דובר אמת חלילה,
אבל מה זה אומר 'אינו רוצה להוציא הוראה פומבית' - אולי כי העצרת נגד מפלגת ש"ס שמקדמת חוק גיוס נגד הוראת מרן שליט"א עצמו, (ואיש אינו יודע איזה חכם אכן מסכים לזה), ומה בכך? הגיע הזמן שיבינו החכי"ם והיו"ר, שהם סה"כ שלוחים של חכמי ישראל ובראשם מרן, ועליהם לציית להוראותיו
אבהיר, שההסברים למה לא מוציא הודעה פומבית זה פרשנות אישית שלי.
יתכן שלא רוצה עדיין לחתוך על ש''ס כל עוד בלמעשה הם לא העבירו את החוק הנורא.
ויתכן שבכלל בעוד יומיים כן יוציא הודעה פומבית.
מה שהבאתי שידוע לי שכרגע רק תומך בשקט ולא מודיע פומבית, וכל השאר פרשנתי, וסליחה שלא הובנו דברי כראוי.

חזור
חלק עליון