• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com
  • שימו לב: ניתן לשלוח (בקובץ וורד) יישובים ומערכות בתורת מרן רבינו עובדיה יוסף זלה"ה, לקובץ בית יוסף תשפ"ו. למייל: office@moreshet-maran.com עד לחג השבועות תשפ"ה. אין התחייבות לפרסם, והרשות נתונה לערוך את הדברים לפני הפרסום. ניתן גם לשלוח מכתבים והערות על הגליונות הקודמים.

האם שמעתם או עברתם לרפורמת החשמל ??

האם עברתם לחברת בזק וע"י כך חסכתם כסף או שלא

• ניסנו ולא הצלחנו

קולות: 0 0.0%
  • אין לנו חשבון חשמל על שמנו

קולות: 0 0.0%

• סה"כ בוחרים
    16
לפני כמה חודשים נתנה אפשרות לעבור מחברת חשמל על מנת ליצור תחרות ועל ידי זה יקבלו הנחה של בין 6% ל-20% הנחה על חשבון החשמל.
האם שמעתם ע"כ או עברת מחברת החשמל?

נערך לאחרונה על ידי מנחה:
למאי נפק"מ כל זה?
לתועלת הציבור סתם?
כי הבנתי שיש אופציה שיש מכניס כסף כתרומה לכל מיני עמותות
@ע"ה ס"ט
וי"ל:

לעורר את הענין שגם ספרדים יקבלו הנחה.....

רוב מי שעובר כל ידי האיגוד בתי הכנסיות זה אשכנזיים
הגיע הזמן שגם ספרדים יעברו ויקבלו הנחה
ובמיוחד שהכל חוקי .....
חבל שתמיד הספרדים מפסדים.. .

במצב שלי בו הדירה שכורה, ויתרה מזו היא מעין יחידת דיור והחשמל הוא משותף גם לבית השני, איני יודע אם זה יהיה כ״כ ״קל״ לעבור לחברה האחרת.
השאלה היא אם חוץ מהרווח הכלכלי, יש כאן רווח הלכתי (חשמל בשבת) או שאין בזה נפ״מ?

במצב שלי בו הדירה שכורה, ויתרה מזו היא מעין יחידת דיור והחשמל הוא משותף גם לבית השני, איני יודע אם זה יהיה כ״כ ״קל״ לעבור לחברה האחרת.
השאלה היא אם חוץ מהרווח הכלכלי, יש כאן רווח הלכתי (חשמל בשבת) או שאין בזה נפ״מ?
מי שמשלם את החשבון חשמל יכול לעבור תוך 3-4 דקות
כל מי שעובר דרך הקישור למעלה יש תרומה דרך האיגוד בתי הכנסיות
לגבי החשמל אין הבדל זה אותו חשמל ורק ההבדל מי המשווק אך הוא מיוצר באותו מקום
למעשה צריך לומר למי שהחשבון חשמל על שמו שיכנס לקישור שמוצ"ב למעלה ותוך מספר דקות הוא מתחיל לקבל את ההנחה
ובודאי שגם השוכרים ביחידה יהנו מזה

למעשה צריך לומר למי שהחשבון חשמל על שמו שיכנס לקישור שמוצ"ב למעלה ותוך מספר דקות הוא מתחיל לקבל את ההנחה
סוגיא מאד מסובכת בדירה/יחידה שלי:
הדירה עצמה (כולל היחידה) פוצלה על ידי בעל הבית הקודם, כך שכעת הדירה כולה (כולל היחידה) היא בשותפות בעלת הדירה החדשה (שהיא בפועל בעלת היחידה) ובעל הדירה הקודמת (כעת ללא היחיד״ד), ובדירה שלו גרים שוכרים. בפועל מי שמשלם חשמל זה אני והשכן השוכר ביחד. אך איני יודע על שם מי חשבון החשמל.

חזור
חלק עליון