ע"ה ס"ט Well-known member 9 יוני (6) 2025 #1 היכן כתב מרן זיע"א שנעלם מהמאירי ומרבינו מאיר המעילי (ס' המאורות) והבית יוסף רמב"ם מפורש?!
פותח הדיון פותח הדיון ע"ה ס"ט Well-known member 10 יוני (6) 2025 #3 הרמב"ם שנעלם מהב"י הוא רמב"ם בסוגיא, והב"י הביא שם רמב"ם בסוגיא אחרת לגמרי. הצביעו 1 הצביעו למטה
א אבי רביבו Well-known member 10 יוני (6) 2025 #4 עה סט אמר: הרמב"ם שנעלם מהב"י הוא רמב"ם בסוגיא, והב"י הביא שם רמב"ם בסוגיא אחרת לגמרי. לחץ כדי להרחיב... זה לא רמז... הצביעו 0 הצביעו למטה
עה סט אמר: הרמב"ם שנעלם מהב"י הוא רמב"ם בסוגיא, והב"י הביא שם רמב"ם בסוגיא אחרת לגמרי. לחץ כדי להרחיב... זה לא רמז...
פותח הדיון פותח הדיון ע"ה ס"ט Well-known member 10 יוני (6) 2025 #5 אבי רביבו אמר: זה לא רמז... לחץ כדי להרחיב... אז אני לא יודע לרמוז בזה. אנסה לחשוב על רמז. הצביעו 0 הצביעו למטה
זכירת יציאת מצרים Active member 13 יוני (6) 2025 #6 בהל' מאכלות אסורות? בברכת התורה הצביעו 0 הצביעו למטה
ב בשורות טובות Well-known member 13 יוני (6) 2025 #7 בנימי זכרוני מונח לי יביע אומר כזה בענין ברית מילה, האומנם? הצביעו 0 הצביעו למטה
פותח הדיון פותח הדיון ע"ה ס"ט Well-known member 13 יוני (6) 2025 #8 בשורות טובות אמר: בנימי זכרוני מונח לי יביע אומר כזה בענין ברית מילה, האומנם? לחץ כדי להרחיב... אכן. הנידון של הב"י הוא ברית מילה, הנידון של היבי"א הוא קצת שונה... הצביעו 0 הצביעו למטה
בשורות טובות אמר: בנימי זכרוני מונח לי יביע אומר כזה בענין ברית מילה, האומנם? לחץ כדי להרחיב... אכן. הנידון של הב"י הוא ברית מילה, הנידון של היבי"א הוא קצת שונה...