האם הגיוני רבותיי?
ב בשורות טובות Well-known member 10 יוני (6) 2025 #2 יוסיף אור אמר: האם הגיוני רבותיי? לחץ כדי להרחיב... מוזר אצלינו בכולל כמה עשו על נדה בתאריך הנ"ל וקבלו תוצאות באזור שבט השנה כנראה כבודו נפל בין הכסאות אתה יכול להסתכל בגוב מופיע שם התוצאות
יוסיף אור אמר: האם הגיוני רבותיי? לחץ כדי להרחיב... מוזר אצלינו בכולל כמה עשו על נדה בתאריך הנ"ל וקבלו תוצאות באזור שבט השנה כנראה כבודו נפל בין הכסאות אתה יכול להסתכל בגוב מופיע שם התוצאות
פותח הדיון פותח הדיון י יוסיף אור Active member 10 יוני (6) 2025 #3 נכנסתי לא מופיע כלום.. ממש מתסכל אותי.. כמעט שנה
טהרת הבית Member יום רביעי בשעה 01:42 #4 אני מנסה להרשם למבחנים ושכחתי סיסמא, וכדי לעשות חדש צריף להזדהות עם מספר אשראי ואין לי על שמי מישהו יודע לעזור לי בזה תודה
אני מנסה להרשם למבחנים ושכחתי סיסמא, וכדי לעשות חדש צריף להזדהות עם מספר אשראי ואין לי על שמי מישהו יודע לעזור לי בזה תודה
במאמר פיו Active member יום רביעי בשעה 12:15 #5 יוסיף אור אמר: נכנסתי לא מופיע כלום.. ממש מתסכל אותי.. כמעט שנה לחץ כדי להרחיב... כשלי היה עיכוב כתבתי להם וענו לי זריז. כמו כן- חייג אליהם אל תשב ותמתין
יוסיף אור אמר: נכנסתי לא מופיע כלום.. ממש מתסכל אותי.. כמעט שנה לחץ כדי להרחיב... כשלי היה עיכוב כתבתי להם וענו לי זריז. כמו כן- חייג אליהם אל תשב ותמתין