ל לב העולם אתה Member 18 יוני (6) 2025 #1 אשמח אם מישהו יודע פרטים. פשוט אני רוצה לקנות. ואני לא יודע אם להמתין. גם אם מישהו יודע היכן הכי זול.
אשמח אם מישהו יודע פרטים. פשוט אני רוצה לקנות. ואני לא יודע אם להמתין. גם אם מישהו יודע היכן הכי זול.
אושרי רביב Well-known member 19 יוני (6) 2025 #4 לב העולם אתה אמר: מידיעה ? וגם איפה הכי זול ? לחץ כדי להרחיב... מידיעה. אני כל כמה זמן מתקשר לשאול מה עומד לצאת ומתי... לגבי איפה הכי זול, אתה מבין לבד שבמכון מאור ישראל...
לב העולם אתה אמר: מידיעה ? וגם איפה הכי זול ? לחץ כדי להרחיב... מידיעה. אני כל כמה זמן מתקשר לשאול מה עומד לצאת ומתי... לגבי איפה הכי זול, אתה מבין לבד שבמכון מאור ישראל...
א אריאל שמואל Active member 21 יוני (6) 2025 #5 אושרי רביב אמר: אני כל כמה זמן מתקשר לשאול מה עומד לצאת ומתי... לחץ כדי להרחיב... מה באמת עומד לצאת? ומתי?
אושרי רביב אמר: אני כל כמה זמן מתקשר לשאול מה עומד לצאת ומתי... לחץ כדי להרחיב... מה באמת עומד לצאת? ומתי?
אושרי רביב Well-known member 22 יוני (6) 2025 #6 אריאל שמואל אמר: מה באמת עומד לצאת? ומתי? לחץ כדי להרחיב... כנראה מאור ישראל דרושים, עד יום פטירת מרן זיע"א.
אריאל שמואל אמר: מה באמת עומד לצאת? ומתי? לחץ כדי להרחיב... כנראה מאור ישראל דרושים, עד יום פטירת מרן זיע"א.
א אריאל שמואל Active member 22 יוני (6) 2025 #7 אושרי רביב אמר: כנראה מאור ישראל דרושים, עד יום פטירת מרן זיע"א. לחץ כדי להרחיב... תודה! מה עם לוית חן שדיברו עליו?
אושרי רביב אמר: כנראה מאור ישראל דרושים, עד יום פטירת מרן זיע"א. לחץ כדי להרחיב... תודה! מה עם לוית חן שדיברו עליו?
אושרי רביב Well-known member 22 יוני (6) 2025 #8 אריאל שמואל אמר: תודה! מה עם לוית חן שדיברו עליו? לחץ כדי להרחיב... בקרוב...