אני שמעתי, אך הוסיף בתנאי שיהיה מססלול מיוחד שלא מתקלקלים שם, והוסיף: (בערך) 'כמו חשמונאים'.מישהו יכול לברר האם זה נכון מה שנאמר כאן? [בשם הר' מאיה]
אין הכרח שזה סותר למרן שליט"א. ואכמ"ל.מישהו יכול לברר האם זה נכון מה שנאמר כאן? [בשם הר' מאיה]
כי א"כ- זה נגד דעתו של מרן שליט"א שאף מי שאינו לומד שלא יתגייס
מרן הגר"מ מאיה: "מי שלא לומד תורה, אדרבה, שיתגייס" - אמס
זקן 'מועצת החכמים' מגלה דעתו פומבית בסוגייה הנפיצה ואומר מפורשות: נעודד נערים שלא לומדים להתגייס למסגרות חרדיות בצה"ל ● "אין סיבה שלא יתגייסו. הם יושבים על הברזלים, משתעממים – שילכו לצבא"www.emess.co.il
הוא אמר כל פעם דבר אחראין הכרח שזה סותר למרן שליט"א. ואכמ"ל.
ואין כאן מקום להאריך??אין הכרח שזה סותר למרן שליט"א. ואכמ"ל.
קישור לדרשה המלאהמרן ראש הישיבה רבי שלום כהן זצוק"ל גם מי שלא לומד אסור ללכת לשם זה משחית את הנפש (מצורף קישור להורדת הסרטון) מצווה לפרסם
![]()
JUMBOmail - מרן הרב שלום כהן זצוק
Download and view files sent via JUMBOmail - The best way to send your files anywhere.www.jumbomail.me
ממש כן!!!ממש לא.
הוא אמר שאם יעשו [בחלום הלילה] מסגרות שבחור כזה יוכל לצאת חרדי אז אין סיבה שלא ילך....
דעתו של הרב מאיה היא כמרן רבינו שליט"א, יש הסבר למה שנאמר בראיונות השבוע ואכמ"ל.ממש כן!!!
ח"כ ינון אזולאי הבוקר ב"קול חי":
"אלו שאינם במסגרת ישיבה -ילכו למסגרות החרגיות בצבא!
וזו דעתו של מרן הרב מאיה!" סוף ציטוט.
וליהוי ידוע דעת מרן רשכבה"ג זי"ע הנאמרת בימינו תדיר ע"י
מרן רבינו נשיא המועצת שליט"א ומרן רה"י הגר"מ צדקה שליט"א בלבד!
והאמת שנהיה לי בלבול גדול מהי דעתו של הגר"מ מאיה גבי אלו שאינם במסגרת לימודים
לאחר הרבה מכתבים,ראיונות במקומות שונים,וכותרות רבות
ובין היתר עיין כאן:
הצג קובץ מצורף 35381
ע"ז כתבתי לעילדעתו של הרב מאיה היא כמרן רבינו שליט"א, יש הסבר למה שנאמר בראיונות השבוע ואכמ"ל.
כך אמר לי מרן רבינו שליט"א.
אין הכרח שזה סותר למרן שליט"א. ואכמ"ל.
אז סתם חבל לגרות אותנו עם כל מיני דברים וסודות שאתם ממילא לא הולכים לגלות לנו (בסוגיות כ"כ בוערות שמנפקמות לכל אחד שיש לו אח או קרוב אחר שבדיוק עליו כל העולם מדבר כי הוא בחור ישיבה שעובד פה ושם)ע"ז כתבתי לעיל
אין מקום לחיזוק אבל אני יודע זאת בידיעה ברורה שכך הם הדברים! (בחדר במכון דורות ואכהמ"ל וד"ל)דעתו של הרב מאיה היא כמרן רבינו שליט"א, יש הסבר למה שנאמר בראיונות השבוע ואכמ"ל.
כך אמר לי מרן רבינו שליט"א.
מה שמרן אמר בכינוס שאמר לו אחד מגדולי הרבנים של הדור לגבי החוק שצריך פטור מוחלט וכו' כי זאת דעת התורה וזה מה שכותב הרמבם הכוונה למו"ר זקן המועצת הגאון הגדול רבי משה מאיה שליט"א, כך אמר לי מרן השבוע שאמר זאת בישיבת מועצת חכמי התורה.אין מקום לחיזוק אבל אני יודע זאת בידיעה ברורה שכך הם הדברים! (בחדר במכון דורות ואכהמ"ל וד"ל)
כרגע זה מלחמת דת אז אף אחד לא הולך אבל שיהיה הסדר ישתנה, בריאונות הוא יצא תקיף נגד הצבא והדגיש שאם יהיה מסגרות מתאימות ילכו. והרבנים מתואמים. ואכה"מל וד"ל.