אינדקס - כמובן.שאלה יש בסוף הספר אינדקס ומכתבים בהלכה ???
מכתבים - לא. (המכתבים הוכנסו בעצם לתוך ההערות עצמן...)
נ.ב. צ'אט זה מאושר בנטפרי.
אינדקס - כמובן.שאלה יש בסוף הספר אינדקס ומכתבים בהלכה ???
יישר כח. הבעיה שאין לי את הספר, ואיני יודע מה כתוב שם...אציין להרבה מ"מ שציינתי לעצמי תוך כדי לימוד, ותבדוק בכל עמוד, ותראה הרבה חידושים שלא היו עד כה:
עמודים: קיז, קכד, קכז, קסה, קסז, קפה, רד, ריא, רטז, רכב, שלד, שמו, שנ, שפו, תז, תקכו, תקמג, ועוד ועוד....
מסתובב בפי די אף איני יודע אם יש אישור להעלות את כל הספרהבעיה שאין לי את הספר,
כבר נאמר כאן בצורה ברורה שיש פיקוח הדוק על הכתיבה כאןמסתובב בפי די אף איני יודע אם יש אישור להעלות את כל הספר
בברכת התורה
אני שוקל להפסיק את הכתיבה בפורום משום שמוחקים ועורכים כאן הודעות על ימין ועל שמאל ללא שום סיבה
בברכת התורה
איפהמסתובב בפי די אף איני יודע אם יש אישור להעלות את כל הספר
אגב, כל הקטע הזה הובא כבר בילקו"י פסח כרך ג' עמ' רכ"ג-רכ"ד.בעמוד תשכח רשום "וכן מה שכתבו שם (משמע באיש מצליח) שגדולי ישראל כן עסקו בחכמת הדקדוק ולכן יש לכל בני הישיבות ללמוד חצי שעה בכל יום דקדוק". איפה הם רשמו את זה? (כי שאמרתי את זה איזה בחור מישיבת כסא רחמים העיר לי שהרב מאזוז לא אמר בשום מקום ללמוד דקדוק חצי שעה ביום)
מדהים! כל התורה בראש של כבודו!!אגב, כל הקטע הזה הובא כבר בילקו"י פסח כרך ג' עמ' רכ"ג-רכ"ד.
מחילה, אבל ראיתי את זה תוך כדי חיפוש באוצר החכמה!מדהים! כל התורה בראש של כבודו!!
ראיתי בעיני באחד מהעלונים של בית נאמן שאמר כן(כי שאמרתי את זה איזה בחור מישיבת כסא רחמים העיר לי שהרב מאזוז לא אמר בשום מקום ללמוד דקדוק חצי שעה ביום)
דיברתי על זה אתמול בישיבת בין הזמנים עם החברותא שלי והיום חבר מביא לי מכתב שכתב לי בחור אלמוני שלומד בכסא רחמים שאיני יודע מי הוא והוא רושם שהוא שמע מה שאמרתי והרב מאזוז לא רשם בשום מקום ללמוד דקדוק חצי שעה וצריך לבדוק לפני שמדברים עכשיו הרה"ג "בנימין לוריא" הציל אותי רק מקווה שמחר אני יצליח למצוא את הבחור האלמוני.ראיתי בעיני באחד מהעלונים של בית נאמן שאמר כן
בחיפוש קצר באוצר החכמה מצאתי שכתב כן לפחות ב5 מקומות בספריודיברתי על זה אתמול בישיבת בין הזמנים עם החברותא שלי והיום חבר מביא לי מכתב שכתב לי בחור אלמוני שלומד בכסא רחמים שאיני יודע מי הוא והוא רושם שהוא שמע מה שאמרתי והרב מאזוז לא רשם בשום מקום ללמוד דקדוק חצי שעה וצריך לבדוק לפני שמדברים עכשיו הרה"ג "בנימין לוריא" הציל אותי רק מקווה שמחר אני יצליח למצוא את הבחור האלמוני.
תודה רבה מעומק הלב באמת זכינו שאתה פה בפורום.
מותר,אסור לחלוק?
דיברתי על הרשימה הישנה, לא על החלק הנוכחיאני דיברתי שחולק למעלה מ-40 מקומות רק על החלק החדש (ברכות ח"ב) שיצא לפני כמה ימים!
את הרשימות שהיו בעבר כולם מכירים...
ואני לא מצאתי יותר מ-40 אולי 45 ותו לא
אם אתם מצאתם יותר אתם מוזמנים להעלות כאן...
אתה מוזמן להעלות ולא להגיד סתם...
כנראה אתה מתכוון לעוד כרכים... כי בכרך הזה לא מצאתי יותר