שמעון ישראלי
Member
ולכן חזר הביתה ??לא רצו לפגוע, אלא ניסו להחתים אותו לטובת איזה מישהו.
נ.ב. צ'אט זה מאושר בנטפרי.
ולכן חזר הביתה ??לא רצו לפגוע, אלא ניסו להחתים אותו לטובת איזה מישהו.
סוף סוף מישהו אומר מה היה....לא רצו לפגוע, אלא ניסו להחתים אותו לטובת איזה מישהו.
כן, ראה שמרביצים לעוזר שלו. ולא רצה לתת לזה יד.ולכן חזר הביתה ??
חצופים. איך אנשים מעיזים לעשות כן לי מרן קדוש ישראל?!!!כן, ראה שמרביצים לעוזר שלו. ולא רצה לתת לזה יד.
מה כוונתו במקום אירוע אחד?
ניסו להרביץ לעוזרו של מרן?כן, ראה שמרביצים לעוזר שלו. ולא רצה לתת לזה יד.
לא כ"כ ניסו.ניסו להרביץ לעוזרו של מרן?
המוני בני הישיבות ואברכי הכוללים גדשו ביום חמישי האחרון את היכל בית המדרש המרכזי ‘משה אמת’ למעמד אדיר של סיום ישיבות בין הזמנים והיערכות לזמן אלולמעמד סיום ישיבת בין הזמנים בהשתתפות מרן הראשון לציון חכם יצחק יוסף שליט"א בביהמ"ד 'משה אמת' בני ברק
מעניין דבריו מתוקים
הקלטות מהראש"ל: "אנחנו מחזקים את הבחורים והחיילים - חיזקתי אותם"
הקלטות נדירות של נשיא המועצת, הגר"י יוסף בהם הוא נשמע מבהיר את עמדתו כלפי לוחמי צה"ל. בשיחה עם אברכים "אני לא נגד צה"ל. אני מחזק גם את בחורי הישיבות וגם את החיילים. צריכים את שניהם"
יענקי פרבר: מאות בחורי ישיבות ואברכי כוללים השתתפו בחלוקת פרס הראשון לציון, ביוזמת יו"ר ש״ס באשדוד ומ"מ ראש העיר הרב אבי אמסלם, בשיתוף איגוד בני התורה. רבני העיר מכל החוגים לקחו חלק בועדה המייעצת, והזוכים זכו לברכה מפי מרן הראש"ל הגר"י יוסף. בנו, ממשיך דרכו של מרן זצוק"ל
הצג קובץ מצורף 36559
עוד מהנ"ל:ישראל כהן: אמש מיד לאחר שיעורו השבועי שבבית הכנסת היזדים הגיע הראשון לציון הרב יצחק יוסף לברך את בני התורה לקראת חזרתם לספסלי הישיבות, באירוע מרגש עם מאות מבחורי ישיבות והאברכים שאורגן ע"י יו"ר ש״ס באשדוד ומ"מ ראש העיר אבי אמסלם, בשיתוף איגוד בני התורה ובהשתתפות האמנים אבי אילסון ונפתלי קמפה
הצג קובץ מצורף 36560
בשעטו"מ ילקוט יוסף בשפה הספרדית