ק קורסיה Moderator 5 ספטמבר (9) 2019 #1 בס"ד צורף בזה קונטרס בענין י"ג מדות ווידוי שבע"ה יהיה לתועלת. קבצים מצורפים קונטרס וידוי פ''ה.pdf קונטרס וידוי פ''ה.pdf 311.1 KB · צפיות: 10 נערך לאחרונה: 27 אוגוסט (8) 2025
מ מערכה נגד מערכה Member 7 אוקטובר 2020 #2 אם יוכל לענות לי המחבר שליט"א, על שאלה שמטרידה אותי מזה זמן, כיצד שוחים בויעבור ה' ויש שכתבו גם בה' ה' [הביא מרן זצ"ל בחזוע] ומה עם הדין של "ה' זוקף כפופים"?
אם יוכל לענות לי המחבר שליט"א, על שאלה שמטרידה אותי מזה זמן, כיצד שוחים בויעבור ה' ויש שכתבו גם בה' ה' [הביא מרן זצ"ל בחזוע] ומה עם הדין של "ה' זוקף כפופים"?
ק קורסיה Moderator 8 אוקטובר 2020 #3 ראה שם בהערה 10 אם זה יספק אותך הנה מה טוב, ובמדה ויש עדיין שאלה ננסה לעזור בע"ה
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 7 ספטמבר (9) 2022 #4 קורסיה אמר: ראה שם בהערה 10 אם זה יספק אותך הנה מה טוב, ובמדה ויש עדיין שאלה ננסה לעזור בע"ה לחץ כדי להרחיב... גם בילקו"י כתב כן. וניתן לראות מעשה רב במוצ"ש בסליחות...
קורסיה אמר: ראה שם בהערה 10 אם זה יספק אותך הנה מה טוב, ובמדה ויש עדיין שאלה ננסה לעזור בע"ה לחץ כדי להרחיב... גם בילקו"י כתב כן. וניתן לראות מעשה רב במוצ"ש בסליחות...