מרן שר התורה Member 15 אוקטובר 2025 #1 האם למישהו יש מושג מה היה נושא החג הזה של מגזין 'קולמוס' ? וכמו כן אשמח אם יוכל לצרפו פה. נערך לאחרונה: 15 אוקטובר 2025
מרן שר התורה Member 15 אוקטובר 2025 #3 בנימין לוריא אמר: הצג קובץ מצורף 38304 לחץ כדי להרחיב... יש דרך לצרף את המוסף
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 15 אוקטובר 2025 #4 מרן שר התורה אמר: יש דרך לצרף את המוסף לחץ כדי להרחיב... אין לי אותו בצורה דיגיטלית.
מרן שר התורה Member 16 אוקטובר 2025 #5 בנימין לוריא אמר: אין לי אותו בצורה דיגיטלית. לחץ כדי להרחיב... יש דרך להשיג?
A abc123 Well-known member 17 אוקטובר 2025 #6 מרן שר התורה אמר: יש דרך להשיג? לחץ כדי להרחיב... לא. זה רק לצלם במצלמה או לסרוק. היה דווקא עינייני מים בתורת מרן זיע"א. דוד שמש וכד'
מרן שר התורה אמר: יש דרך להשיג? לחץ כדי להרחיב... לא. זה רק לצלם במצלמה או לסרוק. היה דווקא עינייני מים בתורת מרן זיע"א. דוד שמש וכד'
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 17 אוקטובר 2025 #7 אם אתה רוצה את הכתבה על מרן אני אוכל בל"נ להעלות את זה סרוק.
A abc123 Well-known member 17 אוקטובר 2025 #8 בנימין לוריא אמר: אם אתה רוצה את הכתבה על מרן אני אוכל בל"נ להעלות את זה סרוק. לחץ כדי להרחיב... אני לא צריך. יש לי את הגיליון בבית.
בנימין לוריא אמר: אם אתה רוצה את הכתבה על מרן אני אוכל בל"נ להעלות את זה סרוק. לחץ כדי להרחיב... אני לא צריך. יש לי את הגיליון בבית.
מרן שר התורה Member 17 אוקטובר 2025 #9 abc123 אמר: אני לא צריך. יש לי את הגיליון בבית. לחץ כדי להרחיב... אני אשמח, ברוכים תהיו
מרן שר התורה Member 17 אוקטובר 2025 #10 בנימין לוריא אמר: אם אתה רוצה את הכתבה על מרן אני אוכל בל"נ להעלות את זה סרוק. לחץ כדי להרחיב... אני אשמח מאוד, ישר כח
בנימין לוריא אמר: אם אתה רוצה את הכתבה על מרן אני אוכל בל"נ להעלות את זה סרוק. לחץ כדי להרחיב... אני אשמח מאוד, ישר כח
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 17 אוקטובר 2025 #11 abc123 אמר: אני לא צריך. יש לי את הגיליון בבית. לחץ כדי להרחיב... דיברתי על פותח האשכול...
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 18 אוקטובר 2025 #12 בנימין לוריא אמר: אם אתה רוצה את הכתבה על מרן אני אוכל בל"נ להעלות את זה סרוק. לחץ כדי להרחיב... מצורף. קבצים מצורפים קולמוס סוכות תשפ״ו - על מרן זצ״ל.pdf קולמוס סוכות תשפ״ו - על מרן זצ״ל.pdf 3.5 MB · צפיות: 46
בנימין לוריא אמר: אם אתה רוצה את הכתבה על מרן אני אוכל בל"נ להעלות את זה סרוק. לחץ כדי להרחיב... מצורף.