• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

מרן בוכה ואתה ישן?! - אבא מה עשו לך? - אריה תתעורר!! - עדיף שניפגש בקליפ' ולא בקלפי!

אה! זה עצרת הזיכרון שמארגנת התנועה למי שהקים אותה והוריק עליה את דמו!
6 ערבי שירה עם שוואקי וחיי"ש!
בזה נסכם עוד שנה ללא מרן! כך נתחזק ללכת לאורו! כך נצעד ע"פ מורשתו!
אשרייך התנועה הקדושה אשר דואגת להנצחת מורשתו של מרן בצורה הראויה ביותר!!
בושה וחרפה!!
IMG-20251015-WA0021.jpg

בושה וחרפה!!
הצג קובץ מצורף 38566
במילה אחת : עצוב !!!!!

אם באמת נעדרת ועסקינן בהילולא של מרן כמה כואב ומצער שיש כאלו שחושבים שעושים הילולא למרן ומצד שני עושים גם כנס של חיסול חשבונות ופגיעה במרן הראש''ל שליט''א אסור להתבטאות במונח שמרן מתהפך בקברו כי אנו בני תורה אבל מה שבטוח שלא אזכרה למרן ולא בטיח שיש מי שמחרחר ריב ומדון ועושים קרע בעם והכל בשם של אחדות ולכידות מי שהבין הבין ומי שלא יותר טוב ....
אבל דבר אחד אני יודע שעל מרן שליט''א אפשר לומר הנעלבים ואינם עולבים שומעים חרפתם ואינם משיבים עושים מאהבה ושמחים ביסורים עליהם הכתוב אומר "ואוהביו כצאת השמש בגבורתו"
כמה שינסו לדחוק את מרן לפינה ולנסות למחוק את השיעור של מוצ''ש ביזדים וכדו' לא יעזור לאף אחד כל אחד רואה את ההבדל הענק בכמות הצופים וד''ל ואכמ''ל העם אומר את דברו העם הוא מעל הפוליטיקה ועסקנות
אתה מבין לבן שכשכתבתי את
והאמת תהא נעדרת ....
היתכוונתי על דברי מה שהוא כתב
בושה שמביאים כתב שמחרחר ריב ומדון ויכול לגרום להיווצרות של מחלוקת שיכולה לקרוע משפחות...
כי אנו יודעים שזה לא כתב ולא כלום אלא רק איזה אחד ...

אנו יודעים מי גדול הדור , מי סובל מאלו שרוצים להנהיג את הדור
ולא ניתן להם את זה בשום דרך שהיא , התורה לא מונהגת על ידי בריונים ...

נערך לאחרונה:
היתכוונתי על דברי מה שהוא כתב
אולי אפשר לחולק על דרכו של אתו כתב ולתקוף אתו על מעשיו אך שהוא כותב דברים נכונים אני לא רואה בזה סיבה לתוקפו מה שכן ראיתי צורך על המלחמה (השקטה) במרן שליט''א על השיעור במוצ''ש והכל בשם ''האחדות'' ואהבת עם ישראל '' וכל המילים היפות הללו וזה לדעתי יותר כואב וצועק מה שהיה במוצ''ש האחרון עבר כל גבול ולראות את מרן שליט''א איך שהוא מוחל על עלבונו לראות מודעה שהעצרת מרכזית למרן זצוק''ל עם כל בניו וחתניו והבן היקיר שמרן נלחם בשיניו ובכוחות נפש האחרונים ואמר דברים מפורשים שמפורסמים לכל שמרן הרב יצחק הוא הכי מתאים לרב ראשי לישראל והוא גדול מכולם וכו' וכו' וכל פעם חוזרים על אתו שקר מחדש שמרן זצוק''ל לא רצה את מו''ר הראש''ל שליט''א ורצה באח הקטן ... אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק ומרן שליט''א כדרכו מה שקשור לכבודו (ולא לכבודו של מרן האבא) בשתיקה רבתית ועל אנו תלמידי מרן זה לא מפריע ? מה שכואב כאן לחלק מהחברים זה איזה כתב שכתב דברים נכונים ועל זה תוקפים אתו לא זכיתי להבין . ?

בושה וחרפה!!
הצג קובץ מצורף 38566
במפלגת ש"ס 2025 מרן זצ"ל מסתכם ב"מיצג זיכרון"... כמו במוזיאון... בושה וחרפה!
(אילו היה גם איזה משאות חיזוק מפי הרבנים ובכלל איזו שהיא עצרת לזכרו של רשכבה"ג -החרשנו, אבל פשוט שום כלום!! וע"ז יצא הקצף!!)
IMG-20251021-WA0206.jpg

נערך לאחרונה:
(אילו היה גם איזה משאות חיזוק מפי הרבנים ובכלל איזו שהיא עצרת לזכרו של רשכבה"ג -החרשנו, אבל פשוט שום כלום!!
הצג קובץ מצורף 38772
האמת שאני רואה בזה ממש דבר מבורך יפה ואפילו חזק ביותר
אבל והאבל הגדול הוא שלא עשו שום עצרת מרכזית של גדולי ישראל בו נשמע מדרכיו הליכותיו והשקפותיו אבל שום כלום ועל זה הכאב הגדול :mad:

האמת שאני רואה בזה ממש דבר מבורך יפה ואפילו חזק ביותר
אבל והאבל הגדול הוא שלא עשו שום עצרת מרכזית של גדולי ישראל בו נשמע מדרכיו הליכותיו והשקפותיו אבל שום כלום ועל זה הכאב הגדול :mad:
אין הכי נמי, וזה מש"כ -
(אילו היה גם איזה משאות חיזוק מפי הרבנים ובכלל איזו שהיא עצרת לזכרו של רשכבה"ג -החרשנו, אבל פשוט שום כלום!! וע"ז יוצא הקצף!

אולי אפשר לחולק על דרכו של אתו כתב ולתקוף אתו על מעשיו אך שהוא כותב דברים נכונים אני לא רואה בזה סיבה לתוקפו מה שכן ראיתי צורך על המלחמה (השקטה) במרן שליט''א על השיעור במוצ''ש והכל בשם ''האחדות'' ואהבת עם ישראל '' וכל המילים היפות הללו וזה לדעתי יותר כואב וצועק מה שהיה במוצ''ש האחרון עבר כל גבול ולראות את מרן שליט''א איך שהוא מוחל על עלבונו לראות מודעה שהעצרת מרכזית למרן זצוק''ל עם כל בניו וחתניו והבן היקיר שמרן נלחם בשיניו ובכוחות נפש האחרונים ואמר דברים מפורשים שמפורסמים לכל שמרן הרב יצחק הוא הכי מתאים לרב ראשי לישראל והוא גדול מכולם וכו' וכו' וכל פעם חוזרים על אתו שקר מחדש שמרן זצוק''ל לא רצה את מו''ר הראש''ל שליט''א ורצה באח הקטן ... אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק ומרן שליט''א כדרכו מה שקשור לכבודו (ולא לכבודו של מרן האבא) בשתיקה רבתית ועל אנו תלמידי מרן זה לא מפריע ? מה שכואב כאן לחלק מהחברים זה איזה כתב שכתב דברים נכונים ועל זה תוקפים אתו לא זכיתי להבין . ?
כנראה שלא הבנת אותי לגמרי
אני אסביר לך בפלא' .
אני בדעה שלך

בושה וחרפה!!
הצג קובץ מצורף 38566
זה באמת אבא מה עשו לך

החריבו את שמך
חיללו את יום עקידתך
טימאו את היכלך .

זעקת התורה תנקום ....

אירועי שירה ליום ההילולה
טאטע
מי שיש לו למחות ואינו מוחה .......

כנראה שהכל ענין אחד, לא מענין תורה ולא חכמים, אלא כסאות, הצגות, ממון, וכבוד מדומה. לצערנו הרב. אולי עתה הרבנים יבואו לרסן את החברה האלו, ולהרים את קרנה של תורת חכמי ספרד ותלמידיהם ושאר בני משפחותם...

חשוב לזכור שהפוליטיקאים הם לא המנהיגים שלנו, רק חכמי וגדולי התורה, אבוי לקרון שהסוס ישתלט על הרוכב- העגלה תתדרדר לתהום במהירות!!!! מזדעזע לשמוע כל מיני דיבורים כאילו הפוליטיקאים החרדים מנהיגים!!! זה מחלחל מהחילונים!

הקלטות חברי המועצת: "אם מרן היה חי; היה צועק על דרעי"​

מרן הגר"י יוסף: "אבא היה דופק על השולחן ואומר לדרעי בשום פנים ואופן לא תהיה ממשלה בישראל" | מרן הגר"ש בצלאל: "אני מתפלל שלא יהיה חוק. זה חוק לא טוב" | מרן הגר"מ מאיה: "אני ישר פורש מהמועצת"

הערב נחשפו בערוץ 12 הקלטות מראשי מועצת חכמי התורה של ש"ס, המתייחסים למשבר חוק הגיוס והתנהלות חברי סיעת ש"ס בממשלה מול ראה"מ נתניהו. מרן הראש"ל הגר"י יוסף התבטא בחריפות נגד דרעי ומרן הגר"מ מאיה התריע כי יפרוש מהמועצת.

מרן הראשון לציון הגאון רבי יצחק יוסף: "אם אבא שלי היה חי כל זה לא היה קורה. הוא היה דופק על השולחן ואומר לאריה דרעי בשום פנים ואופן לא תהיה ממשלה בישראל, יוצאים לבחירות. אתם רוצים ממשלה חדשה? אין. אבל אריה נתפס לו, זה הבעיה, אם היה אבא שלי חי, הוא היה צועק עליו".

אחד הדוברים אומר למרן כי "הרב מאיה טוען שאם נכנסים בחזרה לממשלה, הוא פורש מיד מהמועצת", על כך משיב מרן הגר"י: "הלוואי. גם אני איתו. בלאו הכי אני גם לא מאמין לביבי. ביבי לא יעביר את החוק, ממה שאני מבין. אחרי בחירות הוא יראה להם "אני לא נכנעתי לחרדים", הינה – חוק הגיוס לא עבר".

מרן הגר"י תוקף במילים חריפות את ראש הממשלה נתניהו: "הוא מנסה לשכנע אנשים שאין הקדוש ברוך הוא בעולם, הוא אתיאיסט ברמה. לצערנו הרב, הוא פיקח, יש לו שכל, מה נעשה? מרן לא אהב אותו, בכלל לא אהב אותו. אמר עליו פעם שהוא עיזה עיוורת. אמרתי, מרן אמר "עיזה עיוורת"? אני אומר "שועל עיוור".

מרן קובע במילים נחרצות כיצד אמורה לנהוג תנועת ש"ס ברקע משבר הגיוס: "לדעתי, לפרוש ולא לעשות שום פשרה. שיהיו בחירות, ולא להיכנס לשום ממשלה. יהיה אגודה, דגל ואנחנו, אנחנו כוח, 17-16 מנדטים. שום ממשלה לא תוכל להקים בלי אנחנו, החרדים. ואז אין דבר כזה שמבזים תלמידי חכמים ובני ישיבות, משפילים את הבני ישיבות, חוק שאנחנו רוצים לעשות".

מרן הגאון הרב שמואל בצלאל נגד חוק הגיוס: "אני היום לא יכול לבוא ולהגיד ״אל תעשו חוק", אבל למעשה אני מתפלל שלא יהיה חוק. זה חוק לא טוב. חוק לא טוב, יכול להיות שהיו צריכים להכריח אותם: בן תורה בלי סנקציות ובלי מוגבלות".

מרן הגאון הרב משה מאיה על הצעדים הבאים של ש"ס: "אם הם ייכנסו (לממשלה), אני ישר פורש מהמועצת. הם לא יעשו את זה. אחד הדברים, אמרו לי עכשיו, שיהיו בחירות, אמרתי להם שילכו לבחירות, קואליציה לא תהיה".

נושאים דומים בפורום

חזור
חלק עליון