במילה אחת : עצוב !!!!!אה! זה עצרת הזיכרון שמארגנת התנועה למי שהקים אותה והוריק עליה את דמו!
6 ערבי שירה עם שוואקי וחיי"ש!
בזה נסכם עוד שנה ללא מרן! כך נתחזק ללכת לאורו! כך נצעד ע"פ מורשתו!
אשרייך התנועה הקדושה אשר דואגת להנצחת מורשתו של מרן בצורה הראויה ביותר!!
בושה וחרפה!!
הצג קובץ מצורף 38566
ייקח להם זמן....
אתה מבין לבן שכשכתבתי אתאם באמת נעדרת ועסקינן בהילולא של מרן כמה כואב ומצער שיש כאלו שחושבים שעושים הילולא למרן ומצד שני עושים גם כנס של חיסול חשבונות ופגיעה במרן הראש''ל שליט''א אסור להתבטאות במונח שמרן מתהפך בקברו כי אנו בני תורה אבל מה שבטוח שלא אזכרה למרן ולא בטיח שיש מי שמחרחר ריב ומדון ועושים קרע בעם והכל בשם של אחדות ולכידות מי שהבין הבין ומי שלא יותר טוב ....
אבל דבר אחד אני יודע שעל מרן שליט''א אפשר לומר הנעלבים ואינם עולבים שומעים חרפתם ואינם משיבים עושים מאהבה ושמחים ביסורים עליהם הכתוב אומר "ואוהביו כצאת השמש בגבורתו"
כמה שינסו לדחוק את מרן לפינה ולנסות למחוק את השיעור של מוצ''ש ביזדים וכדו' לא יעזור לאף אחד כל אחד רואה את ההבדל הענק בכמות הצופים וד''ל ואכמ''ל העם אומר את דברו העם הוא מעל הפוליטיקה ועסקנות
היתכוונתי על דברי מה שהוא כתבוהאמת תהא נעדרת ....
כי אנו יודעים שזה לא כתב ולא כלום אלא רק איזה אחד ...בושה שמביאים כתב שמחרחר ריב ומדון ויכול לגרום להיווצרות של מחלוקת שיכולה לקרוע משפחות...
אולי אפשר לחולק על דרכו של אתו כתב ולתקוף אתו על מעשיו אך שהוא כותב דברים נכונים אני לא רואה בזה סיבה לתוקפו מה שכן ראיתי צורך על המלחמה (השקטה) במרן שליט''א על השיעור במוצ''ש והכל בשם ''האחדות'' ואהבת עם ישראל '' וכל המילים היפות הללו וזה לדעתי יותר כואב וצועק מה שהיה במוצ''ש האחרון עבר כל גבול ולראות את מרן שליט''א איך שהוא מוחל על עלבונו לראות מודעה שהעצרת מרכזית למרן זצוק''ל עם כל בניו וחתניו והבן היקיר שמרן נלחם בשיניו ובכוחות נפש האחרונים ואמר דברים מפורשים שמפורסמים לכל שמרן הרב יצחק הוא הכי מתאים לרב ראשי לישראל והוא גדול מכולם וכו' וכו' וכל פעם חוזרים על אתו שקר מחדש שמרן זצוק''ל לא רצה את מו''ר הראש''ל שליט''א ורצה באח הקטן ... אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק ומרן שליט''א כדרכו מה שקשור לכבודו (ולא לכבודו של מרן האבא) בשתיקה רבתית ועל אנו תלמידי מרן זה לא מפריע ? מה שכואב כאן לחלק מהחברים זה איזה כתב שכתב דברים נכונים ועל זה תוקפים אתו לא זכיתי להבין . ?היתכוונתי על דברי מה שהוא כתב
במפלגת ש"ס 2025 מרן זצ"ל מסתכם ב"מיצג זיכרון"... כמו במוזיאון... בושה וחרפה!אה! זה עצרת הזיכרון שמארגנת התנועה למי שהקים אותה והוריק עליה את דמו!
בושה וחרפה!!
הצג קובץ מצורף 38566

האמת שאני רואה בזה ממש דבר מבורך יפה ואפילו חזק ביותרבמפלגת ש"ס 2025 מרן זצ"ל מסתכם ב"מיצג זיכרון"... כמו במוזיאון... בושה וחרפה!
(אילו היה גם איזה משאות חיזוק מפי הרבנים ובכלל איזו שהיא עצרת לזכרו של רשכבה"ג -החרשנו, אבל פשוט שום כלום!!
הצג קובץ מצורף 38772
אין הכי נמי, וזה מש"כ -האמת שאני רואה בזה ממש דבר מבורך יפה ואפילו חזק ביותר
אבל והאבל הגדול הוא שלא עשו שום עצרת מרכזית של גדולי ישראל בו נשמע מדרכיו הליכותיו והשקפותיו אבל שום כלום ועל זה הכאב הגדול![]()
במפלגת ש"ס 2025 מרן זצ"ל מסתכם ב"מיצג זיכרון"... כמו במוזיאון... בושה וחרפה!
(אילו היה גם איזה משאות חיזוק מפי הרבנים ובכלל איזו שהיא עצרת לזכרו של רשכבה"ג -החרשנו, אבל פשוט שום כלום!! וע"ז יוצא הקצף!
כנראה שלא הבנת אותי לגמריאולי אפשר לחולק על דרכו של אתו כתב ולתקוף אתו על מעשיו אך שהוא כותב דברים נכונים אני לא רואה בזה סיבה לתוקפו מה שכן ראיתי צורך על המלחמה (השקטה) במרן שליט''א על השיעור במוצ''ש והכל בשם ''האחדות'' ואהבת עם ישראל '' וכל המילים היפות הללו וזה לדעתי יותר כואב וצועק מה שהיה במוצ''ש האחרון עבר כל גבול ולראות את מרן שליט''א איך שהוא מוחל על עלבונו לראות מודעה שהעצרת מרכזית למרן זצוק''ל עם כל בניו וחתניו והבן היקיר שמרן נלחם בשיניו ובכוחות נפש האחרונים ואמר דברים מפורשים שמפורסמים לכל שמרן הרב יצחק הוא הכי מתאים לרב ראשי לישראל והוא גדול מכולם וכו' וכו' וכל פעם חוזרים על אתו שקר מחדש שמרן זצוק''ל לא רצה את מו''ר הראש''ל שליט''א ורצה באח הקטן ... אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק ומרן שליט''א כדרכו מה שקשור לכבודו (ולא לכבודו של מרן האבא) בשתיקה רבתית ועל אנו תלמידי מרן זה לא מפריע ? מה שכואב כאן לחלק מהחברים זה איזה כתב שכתב דברים נכונים ועל זה תוקפים אתו לא זכיתי להבין . ?
זה באמת אבא מה עשו לךאה! זה עצרת הזיכרון שמארגנת התנועה למי שהקים אותה והוריק עליה את דמו!
בושה וחרפה!!
הצג קובץ מצורף 38566
בין ההנהגה הרוחנית שאומרת לא חוזרים לממשלה לבין ההנהגה הפוליטית שמחמירה יותר ומתפטרת גם מהתפקידים מוועדות הכנסת.