יצחק משען Well-known member 12 ספטמבר (9) 2023 #21 אושרי רביב אמר: תמיד לא הבנתי, זו תמונה או ציור??? לחץ כדי להרחיב... זה תמונה די ישנה מלפני שנת תש''ס בערך, שאז החליף הגלימא והמשקף.
אושרי רביב אמר: תמיד לא הבנתי, זו תמונה או ציור??? לחץ כדי להרחיב... זה תמונה די ישנה מלפני שנת תש''ס בערך, שאז החליף הגלימא והמשקף.
יצחק משען Well-known member 14 ספטמבר (9) 2023 #22 יצחק משען אמר: זה תמונה די ישנה מלפני שנת תש''ס בערך, שאז החליף הגלימא והמשקף. לחץ כדי להרחיב... אגב בימים האחרונים לפני פטירתו פעמים שחזרו ונתנו לו את הגלימא הקודמת כמצו"ב [אומרים שהתמונה הזו היא הפעם האחרונה שישב שם למטה. יא תשרי תשעד]
יצחק משען אמר: זה תמונה די ישנה מלפני שנת תש''ס בערך, שאז החליף הגלימא והמשקף. לחץ כדי להרחיב... אגב בימים האחרונים לפני פטירתו פעמים שחזרו ונתנו לו את הגלימא הקודמת כמצו"ב [אומרים שהתמונה הזו היא הפעם האחרונה שישב שם למטה. יא תשרי תשעד]
דבק בתורת מרן Well-known member 14 ספטמבר (9) 2023 #23 אושרי רביב אמר: תמיד לא הבנתי, זו תמונה או ציור??? לחץ כדי להרחיב... זו תמונה משנים עברו
א אפרים פנחסי New member 14 ספטמבר (9) 2023 #24 אושרי רביב אמר: תמיד לא הבנתי, זו תמונה או ציור??? לחץ כדי להרחיב... כפי שזכור לי זה תמונה וזה עם סיפור מאחורה עם אלמנה שמרן עזר וסייע לה... אם מישהו יודע את הסיפור המלא - אשמח גם לדעת
אושרי רביב אמר: תמיד לא הבנתי, זו תמונה או ציור??? לחץ כדי להרחיב... כפי שזכור לי זה תמונה וזה עם סיפור מאחורה עם אלמנה שמרן עזר וסייע לה... אם מישהו יודע את הסיפור המלא - אשמח גם לדעת
ה הצעיר ני"ו Well-known member 10 אוקטובר 2023 #25 היתה אלמנה שמרן היה מפרנס אותה וכנפטר מרן באה ובכתה על קברו מי יפרנס אותי ואז בדיייק הגיע איזה מישהו ונותן לה כסף משהו כזה הלזה התכוונת??
היתה אלמנה שמרן היה מפרנס אותה וכנפטר מרן באה ובכתה על קברו מי יפרנס אותי ואז בדיייק הגיע איזה מישהו ונותן לה כסף משהו כזה הלזה התכוונת??
בגדי מלכים Active member 28 אוקטובר 2024 #26 אושרי רביב אמר: תמיד לא הבנתי, זו תמונה או ציור??? לחץ כדי להרחיב... זה תמונה של רונן קדם
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות אתמול ב 00:34 #27 בגדי מלכים אמר: זה תמונה של רונן קדם לחץ כדי להרחיב... מ נושא '344 תמונות של רונן קדם' 12 Nov 2024 תמונות מרן זצוק"ל בשנים עברו שצולמו ע"י רונן קדם צלם הבית של ש"ס בזמנו https://ovadiayosef.com/
בגדי מלכים אמר: זה תמונה של רונן קדם לחץ כדי להרחיב... מ נושא '344 תמונות של רונן קדם' 12 Nov 2024 תמונות מרן זצוק"ל בשנים עברו שצולמו ע"י רונן קדם צלם הבית של ש"ס בזמנו https://ovadiayosef.com/