למישהו ידוע מה המעלות והחסרונות שלהם? ומה כל אחד מהם נותן?
ע"ה ס"ט Well-known member 19 יוני (6) 2024 #1 למישהו ידוע מה המעלות והחסרונות שלהם? ומה כל אחד מהם נותן?
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 21 יוני (6) 2024 #2 מה הכוונה? זה אותו דבר, לא? מה שידוע לי, "ישיבת מרדכי הצדיק" זה האבות ובנים של "אנחנו וצאצאינו" בפורים.
מה הכוונה? זה אותו דבר, לא? מה שידוע לי, "ישיבת מרדכי הצדיק" זה האבות ובנים של "אנחנו וצאצאינו" בפורים.
פותח הדיון פותח הדיון ע"ה ס"ט Well-known member 21 יוני (6) 2024 #3 בנימין לוריא אמר: מה הכוונה? זה אותו דבר, לא? מה שידוע לי, "ישיבת מרדכי הצדיק" זה האבות ובנים של "אנחנו וצאצאינו" בפורים. לחץ כדי להרחיב... NO זה 2 ארגונים שונים לחלוטין.
בנימין לוריא אמר: מה הכוונה? זה אותו דבר, לא? מה שידוע לי, "ישיבת מרדכי הצדיק" זה האבות ובנים של "אנחנו וצאצאינו" בפורים. לחץ כדי להרחיב... NO זה 2 ארגונים שונים לחלוטין.
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 21 יוני (6) 2024 #4 עה סט אמר: NO זה 2 ארגונים שונים לחלוטין. לחץ כדי להרחיב... עכ"פ, מה הכוונה מעלות וחסרונות? יש אבות ובנים כל השנה, ויש "ישיבת מרדכי הצדיק" בפורים.
עה סט אמר: NO זה 2 ארגונים שונים לחלוטין. לחץ כדי להרחיב... עכ"פ, מה הכוונה מעלות וחסרונות? יש אבות ובנים כל השנה, ויש "ישיבת מרדכי הצדיק" בפורים.
פותח הדיון פותח הדיון ע"ה ס"ט Well-known member 21 יוני (6) 2024 #5 בנימין לוריא אמר: עכ"פ, מה הכוונה מעלות וחסרונות? יש אבות ובנים ("אנחנו וצאצאינו") כל השנה, ויש "ישיבת מרדכי הצדיק" בפורים. לחץ כדי להרחיב... שניהם כל השנה. יש 2 ארגונים, לכל אחד מבצעים וכו' אחרים.
בנימין לוריא אמר: עכ"פ, מה הכוונה מעלות וחסרונות? יש אבות ובנים ("אנחנו וצאצאינו") כל השנה, ויש "ישיבת מרדכי הצדיק" בפורים. לחץ כדי להרחיב... שניהם כל השנה. יש 2 ארגונים, לכל אחד מבצעים וכו' אחרים.
פותח הדיון פותח הדיון ע"ה ס"ט Well-known member 21 יוני (6) 2024 #8 בנימין לוריא אמר: אם כוונתך לזה: הצג קובץ מצורף 21690 נראה לי שאתה מתבלבל... לחץ כדי להרחיב... בנימין לוריא אמר: הצג קובץ מצורף 21691 הצג קובץ מצורף 21692 לחץ כדי להרחיב... בדיוק. יש ארגון אבות ובנים העולמי ויש ארגון אנחנו וצאצאינו.
בנימין לוריא אמר: אם כוונתך לזה: הצג קובץ מצורף 21690 נראה לי שאתה מתבלבל... לחץ כדי להרחיב... בנימין לוריא אמר: הצג קובץ מצורף 21691 הצג קובץ מצורף 21692 לחץ כדי להרחיב... בדיוק. יש ארגון אבות ובנים העולמי ויש ארגון אנחנו וצאצאינו.
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 21 יוני (6) 2024 #9 עה סט אמר: בדיוק. יש ארגון אבות ובנים העולמי ויש ארגון אנחנו וצאצאינו. לחץ כדי להרחיב... אה, אז אתה שואל בין אבות ובנים לאנחנו וצאצאינו... בהתחלה לא הבנתי מה הקשר ל"מרדכי הצדיק"...
עה סט אמר: בדיוק. יש ארגון אבות ובנים העולמי ויש ארגון אנחנו וצאצאינו. לחץ כדי להרחיב... אה, אז אתה שואל בין אבות ובנים לאנחנו וצאצאינו... בהתחלה לא הבנתי מה הקשר ל"מרדכי הצדיק"...