אבל אל תסמוך על אף אחד, ותבדוק כל מוצר איך נבדוק?
פותח הדיון פותח הדיון תלמיד הרב "הצעיר ני"ו" Well-known member 9 אפריל 2025 #21 בניהו שמש אמר: אבל אל תסמוך על אף אחד, ותבדוק כל מוצר לחץ כדי להרחיב... איך נבדוק?
א אור ישראל Member 9 אפריל 2025 #22 בניהו שמש אמר: בכל מקרה, עדיף לבדוק רכיבים, כי בד"כ יש מוצרים שאין בהם שום בעיה ולא סביר כלל שיהיה חמץ, רק קטניות ולזה העדה כמובן לא תיתן הכשר לפסח ... לחץ כדי להרחיב... צריך להבין גם מה כתוב ובד"כ או שלא מבינים או שלא עוזר להבין לדוגמא מה כבר יכול להיות בעיה בלבבות דקל?
בניהו שמש אמר: בכל מקרה, עדיף לבדוק רכיבים, כי בד"כ יש מוצרים שאין בהם שום בעיה ולא סביר כלל שיהיה חמץ, רק קטניות ולזה העדה כמובן לא תיתן הכשר לפסח ... לחץ כדי להרחיב... צריך להבין גם מה כתוב ובד"כ או שלא מבינים או שלא עוזר להבין לדוגמא מה כבר יכול להיות בעיה בלבבות דקל?
ב בניהו שמש Active member 9 אפריל 2025 #23 אור ישראל אמר: צריך להבין גם מה כתוב ובד"כ או שלא מבינים או שלא עוזר להבין לדוגמא מה כבר יכול להיות בעיה בלבבות דקל? לחץ כדי להרחיב... אין הכי נמי, אני לא מבין הרבה בזה, ולכן אני מתיעץ כל פעם שיש ספק - עם אנשים שמבינים קצת יותר
אור ישראל אמר: צריך להבין גם מה כתוב ובד"כ או שלא מבינים או שלא עוזר להבין לדוגמא מה כבר יכול להיות בעיה בלבבות דקל? לחץ כדי להרחיב... אין הכי נמי, אני לא מבין הרבה בזה, ולכן אני מתיעץ כל פעם שיש ספק - עם אנשים שמבינים קצת יותר
ל לביא Well-known member 10 אפריל 2025 #24 מעניין אותי מה היו תוצאות הסקר לו היו שואלים אם אוכלים קטניות או לא. רוב ככל הקטניות המצויות בסופרים הן ב״י אלא״כ אתה מרחיק נדוד, ובכ״ז בסקר יש כ״כ מעט מאוכלי כשרות ב״י בפסח.
מעניין אותי מה היו תוצאות הסקר לו היו שואלים אם אוכלים קטניות או לא. רוב ככל הקטניות המצויות בסופרים הן ב״י אלא״כ אתה מרחיק נדוד, ובכ״ז בסקר יש כ״כ מעט מאוכלי כשרות ב״י בפסח.
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 10 אפריל 2025 #25 לביא אמר: מעניין אותי מה היו תוצאות הסקר לו היו שואלים אם אוכלים קטניות או לא. לחץ כדי להרחיב... אולי תעשה אתה גם סקר כזה.
לביא אמר: מעניין אותי מה היו תוצאות הסקר לו היו שואלים אם אוכלים קטניות או לא. לחץ כדי להרחיב... אולי תעשה אתה גם סקר כזה.
ל לביא Well-known member 11 אפריל 2025 #26 בנימין לוריא אמר: אולי תעשה אתה גם סקר כזה. לחץ כדי להרחיב... אוכלים קטניות בפסח או לא? מעניין אותי מה היו תוצאות הסקר לו היו שואלים אם אוכלים קטניות או לא. אולי תעשה אתה גם סקר כזה. forum.moreshet-maran.com
בנימין לוריא אמר: אולי תעשה אתה גם סקר כזה. לחץ כדי להרחיב... אוכלים קטניות בפסח או לא? מעניין אותי מה היו תוצאות הסקר לו היו שואלים אם אוכלים קטניות או לא. אולי תעשה אתה גם סקר כזה. forum.moreshet-maran.com