האם גם כוונות כמו אתה גיבור לעולם א'? הר"ת הידועים לכל מחזיק סידור?
A abc123 Well-known member 28 אפריל 2024 #1 האם גם כוונות כמו אתה גיבור לעולם א'? הר"ת הידועים לכל מחזיק סידור?
א אברהם העברי Active member 28 אפריל 2024 #2 אני לא מבין בכוונות, רק שסופר סת"ם אמר לי שמי שמזמין תפילין עם כוונות צריך להמתין לאחר העומר, מאחר שבעומר הוא כותב ללא כוונות וראה תשובת הרב מוצפי כאן
אני לא מבין בכוונות, רק שסופר סת"ם אמר לי שמי שמזמין תפילין עם כוונות צריך להמתין לאחר העומר, מאחר שבעומר הוא כותב ללא כוונות וראה תשובת הרב מוצפי כאן
ת תלמיד מהרש"ך Active member 28 אפריל 2024 #3 abc123 אמר: האם גם כוונות כמו אתה גיבור לעולם א'? הר"ת הידועים לכל מחזיק סידור? לחץ כדי להרחיב... אפשר, חוץ מדרשן אחד המצפצף שאסור.
abc123 אמר: האם גם כוונות כמו אתה גיבור לעולם א'? הר"ת הידועים לכל מחזיק סידור? לחץ כדי להרחיב... אפשר, חוץ מדרשן אחד המצפצף שאסור.
ע עבד ה׳ Well-known member 28 אפריל 2024 #4 תלמיד מהרש"ך אמר: אפשר, חוץ מדרשן אחד המצפצף שאסור. לחץ כדי להרחיב... כוונות פשוטות הרב מוצפי אומר שמותר
תלמיד מהרש"ך אמר: אפשר, חוץ מדרשן אחד המצפצף שאסור. לחץ כדי להרחיב... כוונות פשוטות הרב מוצפי אומר שמותר