ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 26 יולי (7) 2024 #21 חי העולם אמר: ואין לך אופציה להחליף כל פת"ת או פת"ש או פ"ת ל"פתחי תשובה" (כמה שטח זה תופש ? היום כבר לא מרבים בראשי תיבות). בהצלחה. לחץ כדי להרחיב... מחמת שככה"נ זה הודפס כבר לפני כמה שנים, נראה לי שאין אופציה כזו...
חי העולם אמר: ואין לך אופציה להחליף כל פת"ת או פת"ש או פ"ת ל"פתחי תשובה" (כמה שטח זה תופש ? היום כבר לא מרבים בראשי תיבות). בהצלחה. לחץ כדי להרחיב... מחמת שככה"נ זה הודפס כבר לפני כמה שנים, נראה לי שאין אופציה כזו...
ח חי העולם Member 26 יולי (7) 2024 #22 בנימין לוריא אמר: מחמת שככה"נ זה הודפס כבר לפני כמה שנים, נראה לי שאין אופציה כזו... לחץ כדי להרחיב... להחליף מפת"ת לפת"ש אתה יכול אבל לא ל"פתחי תשובה" ?
בנימין לוריא אמר: מחמת שככה"נ זה הודפס כבר לפני כמה שנים, נראה לי שאין אופציה כזו... לחץ כדי להרחיב... להחליף מפת"ת לפת"ש אתה יכול אבל לא ל"פתחי תשובה" ?
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 26 יולי (7) 2024 #23 חי העולם אמר: להחליף מפת"ת לפת"ש אתה יכול אבל לא ל"פתחי תשובה" ? לחץ כדי להרחיב... גם לפת"ש הוא כבר לא יכול... השאלה נשאלה ב-2019...
חי העולם אמר: להחליף מפת"ת לפת"ש אתה יכול אבל לא ל"פתחי תשובה" ? לחץ כדי להרחיב... גם לפת"ש הוא כבר לא יכול... השאלה נשאלה ב-2019...