בקובץ דיגיטלי אם זה גדול אפשר לשלוח לי למייל, בהודעה פרטית ואכתוב את המייל לשליחה. יישר כח!
בסיעתא דשמיא Well-known member אתמול ב 21:46 #1 בקובץ דיגיטלי אם זה גדול אפשר לשלוח לי למייל, בהודעה פרטית ואכתוב את המייל לשליחה. יישר כח!
פותח הדיון פותח הדיון בסיעתא דשמיא Well-known member אתמול ב 23:20 #3 בנימין לוריא אמר: אתה לא יכול פשוט להוריד מכאן (או מכאן)? לחץ כדי להרחיב... יישר כח! איך הגעת לזה, אני חיפשתי ולא מצאתי. מה הקישור היכן מביאים את הגליונות להורדה?
בנימין לוריא אמר: אתה לא יכול פשוט להוריד מכאן (או מכאן)? לחץ כדי להרחיב... יישר כח! איך הגעת לזה, אני חיפשתי ולא מצאתי. מה הקישור היכן מביאים את הגליונות להורדה?
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות אתמול ב 23:28 #4 בסיעתא דשמיא אמר: יישר כח! איך הגעת לזה, אני חיפשתי ולא מצאתי. מה הקישור היכן מביאים את הגליונות להורדה? לחץ כדי להרחיב... בנימין לוריא אמר: גליונות - Yiddishe Vinkel - אידישער ווינקל yiddishevinkel.com לחץ כדי להרחיב... ספוילר abc123 אמר: גליונות כל עלוני פרשת השבוע לשבת קודש. כל הגליונות במקום אחד. כל הגליונות מכל הזמנים להורדה ישירה. gilyonot.jewishoffice.co.il לחץ כדי להרחיב...
בסיעתא דשמיא אמר: יישר כח! איך הגעת לזה, אני חיפשתי ולא מצאתי. מה הקישור היכן מביאים את הגליונות להורדה? לחץ כדי להרחיב... בנימין לוריא אמר: גליונות - Yiddishe Vinkel - אידישער ווינקל yiddishevinkel.com לחץ כדי להרחיב... ספוילר abc123 אמר: גליונות כל עלוני פרשת השבוע לשבת קודש. כל הגליונות במקום אחד. כל הגליונות מכל הזמנים להורדה ישירה. gilyonot.jewishoffice.co.il לחץ כדי להרחיב...
פותח הדיון פותח הדיון בסיעתא דשמיא Well-known member אתמול ב 23:35 #5 מענין עשיתי חיפוש והם לא הופיעו לי. הופיעו לי דברים אחרים אך היה שם גליונות ישנים.