במאמר פיו Active member 4 דצמבר (12) 2024 #1 ממש זכור לי שאחד מגדו"י (אולי הסטייפלר?) התבטא בצורה שלילית על מי שקורא לסעודה ראשונה- ארוחת ערב או לסעודה שנייה- ארוחת בוקר. האם משהו יכון להפנות אותי למקור? אודה מאוד. (אין צורך לצטט לי את הא"ר שמביא המשנ"ב שעדיף לומר שבת שלום מבוקר טוב, אני מכיר)
ממש זכור לי שאחד מגדו"י (אולי הסטייפלר?) התבטא בצורה שלילית על מי שקורא לסעודה ראשונה- ארוחת ערב או לסעודה שנייה- ארוחת בוקר. האם משהו יכון להפנות אותי למקור? אודה מאוד. (אין צורך לצטט לי את הא"ר שמביא המשנ"ב שעדיף לומר שבת שלום מבוקר טוב, אני מכיר)
במאמר פיו Active member 4 דצמבר (12) 2024 #2 אפשר לנעול מצאתי את המקור/ הסיפור. הנ"ל (אם משהו מעוניין אפרסם)
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 4 דצמבר (12) 2024 #3 במאמר פיו אמר: אפשר לנעול מצאתי את המקור/ הסיפור. הנ"ל (אם משהו מעוניין אפרסם) לחץ כדי להרחיב... מתוך אתר "דרשו":
במאמר פיו אמר: אפשר לנעול מצאתי את המקור/ הסיפור. הנ"ל (אם משהו מעוניין אפרסם) לחץ כדי להרחיב... מתוך אתר "דרשו":
תלמיד הרב "הצעיר ני"ו" Well-known member 4 דצמבר (12) 2024 #4 במאמר פיו אמר: אפשר לנעול מצאתי את המקור/ הסיפור. הנ"ל (אם משהו מעוניין אפרסם) לחץ כדי להרחיב... ודאי שמוענינים
במאמר פיו אמר: אפשר לנעול מצאתי את המקור/ הסיפור. הנ"ל (אם משהו מעוניין אפרסם) לחץ כדי להרחיב... ודאי שמוענינים
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 5 דצמבר (12) 2024 #5 תלמיד הרב הצעיר ניו אמר: ודאי שמעוניינים לחץ כדי להרחיב... פורסם לעיל.
תלמיד הרב "הצעיר ני"ו" Well-known member 5 דצמבר (12) 2024 #6 בנימין לוריא אמר: פורסם לעיל. לחץ כדי להרחיב... לא היה משמע מדבריו שלזה הכוונה
במאמר פיו Active member 6 דצמבר (12) 2024 #7 בנימין לוריא אמר: פורסם לעיל. לחץ כדי להרחיב... תלמיד הרב הצעיר ניו אמר: לא היה משמע מדבריו שלזה הכוונה לחץ כדי להרחיב... האמת שכן לזה התכוונתי. שבת שלום
בנימין לוריא אמר: פורסם לעיל. לחץ כדי להרחיב... תלמיד הרב הצעיר ניו אמר: לא היה משמע מדבריו שלזה הכוונה לחץ כדי להרחיב... האמת שכן לזה התכוונתי. שבת שלום