ד דוד א Well-known member 4 אוקטובר 2023 #1 כבר שנה שביטוח לאומי לא שולח לי שום מכתב ולא גובה כלום באשראי, בתיק האישי שלי שם מופיע כי לפני שנה שלמתי להם סכום מסויים ומשם ואילך לא נוצר חוב ולא כלום, משהו יודע מדוע זה ככה, שלא פתאום יפלו עלי עם רביות וכו' ??
כבר שנה שביטוח לאומי לא שולח לי שום מכתב ולא גובה כלום באשראי, בתיק האישי שלי שם מופיע כי לפני שנה שלמתי להם סכום מסויים ומשם ואילך לא נוצר חוב ולא כלום, משהו יודע מדוע זה ככה, שלא פתאום יפלו עלי עם רביות וכו' ??
פ פשוט Well-known member 4 אוקטובר 2023 #2 תבדוק מה הסטטוס שלך אצלם, האם בן ישיבה, או שכיר. אם שכיר מובן, אם בן ישיבה לא מובן.
ד דוד א Well-known member 4 אוקטובר 2023 #3 פשוט אמר: אם בן ישיבה לא מובן. לחץ כדי להרחיב... בדקתי וזה בן ישיבה ...
ד דוד א Well-known member 4 אוקטובר 2023 #5 בדקתי בבירור גביה "דף חשבון" והגביה האחרונה הייתה 31/10/22 וכתוב שם שזה על שנת2021 וצ"ע השאלה היא אם לפנות אליהם ולשאול או לא כדאי לעורר דובים, או ש..
בדקתי בבירור גביה "דף חשבון" והגביה האחרונה הייתה 31/10/22 וכתוב שם שזה על שנת2021 וצ"ע השאלה היא אם לפנות אליהם ולשאול או לא כדאי לעורר דובים, או ש..
פ פשוט Well-known member 4 אוקטובר 2023 #6 דוד א אמר: בדקתי בבירור גביה "דף חשבון" והגביה האחרונה הייתה 31/10/22 וכתוב שם שזה על שנת2021 וצ"ע השאלה היא אם לפנות אליהם ולשאול או לא כדאי לעורר דובים, או ש.. לחץ כדי להרחיב... מה שלא תשלם כעת תשלם בעתיד עם ריבית והצמדה. דבר איתם, תגיד שלא קיבלת מכתבים, ושיגיעו איתך להסדר ביטול ריביות ותשלומים.
דוד א אמר: בדקתי בבירור גביה "דף חשבון" והגביה האחרונה הייתה 31/10/22 וכתוב שם שזה על שנת2021 וצ"ע השאלה היא אם לפנות אליהם ולשאול או לא כדאי לעורר דובים, או ש.. לחץ כדי להרחיב... מה שלא תשלם כעת תשלם בעתיד עם ריבית והצמדה. דבר איתם, תגיד שלא קיבלת מכתבים, ושיגיעו איתך להסדר ביטול ריביות ותשלומים.