• לחכמי ורבני הפורום הע"י,

    בימים האחרונים יצאנו לפסק זמן קצר, כדי לעשות בדק בית וחשבון נפש כיצד הפורום יוכל להגיע לנקיות גדולה יותר בעניין כבוד חכמים, בעקבות תקלה שקרתה, חרף הצעדים וההגבלות שננקטו בעבר.

    כעת בסיעתא דשמיא, לאחר היוועצות עם דעת תורה, הגענו למתווה שבע"ה יהיה לתועלת לכולנו, להיות בפורום נקי יותר, בו יוכלו הרבנים הגאונים שליט"א מכלל המגזרים לדון בדברי תורה, כדרכה של תורה, ללא חשש של היכשלות חלילה בכבוד חכמים.

    הנהלים הוחמרו, וננקטו גם פעולות טכניות לשם כך. ואנו שמחים לבשר על פתיחת הפורום בחזרה במתכונתו החדשה. תיתכן אולי אי נוחות קטנה, אבל הרווח הוא של כולנו: פורום נקי וזך! כאן המקום לבקש מהציבור לשים יותר לב על כפתור הדיווח שבכל הודעה, ולדווח על תוכן שלדעתם אינו מתאים, ובפרט בתוכן ישן (שאולי חרף ההגבלות הישנות נשאר בטעות).

    אנו תקווה שבע"ה נזכה להיות מחכמי ארץ ישראל שנוחים זה לזה בהלכה, ולהגדיל תורה ולהאדירה בדרך התורה אשר דרכיה דרכי נועם וכל נתיבותיה שלום.

    ונסיים בתודה לכל הפונים בתקופה הזו, ושלחו את חיזוקיהם. תודה על האיכפתיות והשותפות, בע"ה יחד נמשיך להגדיל את בית המדרש הדיגיטלי הנוכחי, אשר מביא ברכה לרבבות אלפי ישראל.

    חזקו ואמצו!

בע''ה ב''ה עלונים לפרשת בהר.

חלק ב
 

קבצים מצורפים

  • בהר 507.pdf
    794.2 KB · צפיות: 0
  • עלון שלהבת מס 328 שחור לבן.pdf
    371.9 KB · צפיות: 1
  • מתוק מדבש פרשת בהר תשפד.pdf
    494.2 KB · צפיות: 1
  • באריצחקגליון241.pdf
    513.9 KB · צפיות: 3
  • 9. בהר שנה ו' - אונאה.pdf
    132.1 KB · צפיות: 0
בע''ה ב''ה.
בשורה משמחת לעולם התורה.
אור גדול הפציע אנחנו שמחים לבשר על חזרתו של העלון הנפלא והמחזק של מו''ר מזכה הרבים הרב הצדיק חכם ליאור גלזר שליט''א.
 

קבצים מצורפים

  • הרב ליאור גלזר בהר..pdf
    2 MB · צפיות: 40
חזור
חלק עליון