• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

בקשה דחופה לתפילה

מנשה

Active member
מצורף כאן מכתב שקיבלנו, ומבקשים מאד בערב הקדוש הזה להתפלל לרפואת: תהילה בת סוניה. "והן אל כביר לא ימאס תפילת רבים".

להלן המכתב:

אני פונה אליכם מתוך לב שבור ודמעות של בעל ואבא לקטנטנים.
אשתי היקרה והצדיקה, תהילה בת ה-29, אישה צעירה, אמא לארבעה ילדים קטנטנים – הגדולה בת חמש, והקטנה רק בת שנה!!! מתמודדת עם לוקמיה קשה, שגילתה בערב חג הפסח ומאז עברה ארבעה חודשים של טיפולים קשים וכואבים שאין דרך במילים לתאר את הכאב הפיזי העז בטיפולי כימותרפיה קשים מנשוא.
ואז הגיע הרגע המייחל של השתלת מח עצם בה חודשיים לפני ההשתלה היא בבידוד מוחלט עם טיפולים של לפני השתלה שגומרים כל חלקיק בגוף בכאב חזק.
אבל אישתי חדורת מטרה לחזור בריאה ושלימה ולטפל בילדים ששכחו איך אמא נראת, לאכול מהאוכל של אמא לקבל חיבוק ונשיקה בלילה…..
חצי שנה שתהילה האור של הבית כבה, היא לא איתנו, הכאב הנפשי העמוק שנוצר אצלה מכל המקרה הקשה הזה הוא חור שחור חזק בלב שלה ושל כולנו.
לאחר חצי שנה תהילה השתחררה לבית ב״ה עם ביקור באישפוז יום ותרופות, מעקבים ובדיקות
לאט לאט חזר לה החיוך לפנים ולנו חזר האוויר והשמחה לבית.
תהילה כל כך חיכתה לחנוכה לחג הזה הכל כך משפחתי,התכוננה עם הילדים למסיבה והזמינה יצירות אבל השם רצה אחרת
ולפני כחודש באחת הבדיקות גילו שהמחלה חזרה בצורה אכזרית וקשה, שאין עוד דרך של טיפול להציע למצב שלה.
תהילה הייתה צריכה לטוס לטיפולים בארה״ב אך כמה שעות לפני הטיסה מצבה התדרדר והיא התעלפה פעמיים, כל המדדים צנחו ולא היה ניתן להטיס אותה,
מאז המצב רק החמיר והסתבך,
כרגע מנסים להגיע למצב שתהילה תוכל לנשום בכוחות עצמה (היא מחוברת לחמצן) ושנצליח להתגבר על דלקת ריאות קשה שהתפתחה וכל מיני קשיים שנוספו למצב הלא פשוט שלה -
היא כרגע לא מטופלת למחלה!! והזמן מתקתק,
אני רוצה לראות את אישתי חוזרת לתינוקת שבקושי מכירה ולילדים שלא מבינים איך אמא ככה נעלמה
כשכולם יושבים מול נרות החנוכה, אישתי מקבלת עוד טיפול כואב ועוד רשימה של תרופות שרק מחלישות יותר את הגוף החלש והמתחנן לרפואה
בבקשה אני מתחנן בדמעות הערב זאת חנוכה
זמן מסוגל עם כל כך הרבה סגולות וניסים
חייב לקרוע את השמים עבורה!!

כל מי שיכול מעומק הלב להתפלל עבור אישתי היקרה ולקבל קבלה משמעותית שנצליח לעורר הרבה רעש בשמים ביום הזה בשבילה
אני בוכה ומבקש תחשבו על הילדים שלי שבבית מה הם עוברים, מה ההורים והמשפחה של תהילה עוברים יום ולילה
שמה לתפילה: תהילה בת סוניה לרפואה שלמה בתוך שאר חולי ישראל.
אולי בזכות התפילות והמעשים שלכם היא תקום ממיטת חוליה, תתחזק ותשוב לילדיה, לביתה, ולחיים שהיא כל כך רוצה לחיות.

בתודה ובכאב גדול,
בעלה.
כדאי להדליק נר לכבוד רבי מאיר בעל הנס, ולתת פרוטה לצדקה לרפואת תהילה בת סוניה בתוך שאר כל חולי עם ישראל.

חזור
חלק עליון