• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com
  • שימו לב: ניתן לשלוח (בקובץ וורד) יישובים ומערכות בתורת מרן רבינו עובדיה יוסף זלה"ה, לקובץ בית יוסף תשפ"ו. למייל: office@moreshet-maran.com עד לחג השבועות תשפ"ו. אין התחייבות לפרסם, והרשות נתונה לערוך את הדברים לפני הפרסום. ניתן גם לשלוח מכתבים והערות על הגליונות הקודמים.

בקשה לתועלת כלל האברכים המתנזרים מוואצפ ומחשב בבית (לכה"פ עם רשת)

מכירים את זה ?
1740310644425.png
חשוב מאוד ותודה לכל העוסקים במלאכה
אבל הבעיה שלדעת כלל הרבנים כיום אסור להחזיק נטפרי בבית וכ"ש וואצפ (מי שקיבל אישור מיוחד אינני מדבר עליו)
unnamed.jpg
הבררה היחידה שנשארת מותרת היא חדרי מחשבים בפיקוח חותם בד"כ מה שאומר שא"א להכנס ליוטיוב או להוריד קבצי וידיאו מדרייב
האפשרות היחידה שנשארת פתוחה (באישורם של המפקחים) היא שליחת הקבצים בג'מבו מייל
מה שמאפשר לפקח על התכנים ולאשר אותם
אשמח אם יש למישהו כיצד לעזור בכך
וגם בקבוצת המייל של דרך המלך עם אותה בעיה כנ"ל
(שלחתי פניה מס' פעמים לקבוצת המייל הנ"ל ולא קיבלתי מענה)

גם אני משתמש בחדר מחשבים עם חותם והחסימה שלהם באמת חזקה ואי אפשר להוריד שום סרטון בכל דרך
רק אם שולחים לך למייל קובץ ZIP
במשך השנים ביקשתי כמה פעמים כאן בפורום, שיעלו סרטונים בקובץ ZIP, שזה לא דבר מסובך לעשות (אם יש את הקובץ במחשב, אבל לא ביוטיוב) ולצערי לא נעניתי, כנראה שרוב המוחלט יש להם מחשב רגיל בבית בלי חותם (או שלא ידעו איך לעשות זאת)

אולי בזכותך יתחשבו בנו יותר בפרט במקום זה של בני תורה

כנראה שרוב המוחלט יש להם מחשב רגיל בבית בלי חותם (או שלא ידעו איך לעשות זאת)

אולי בזכותך יתחשבו בנו יותר בפרט במקום זה של בני תורה
חותם זה רק לחנויות לא לבית
מי שמחזיק מחשב עם נטפרי בבית ואין לו אישור לכך בן תורה הוא ודאי לא (ספק "חרדי" )

אבל הבעיה שלדעת כלל הרבנים כיום אסור להחזיק נטפרי בבית וכ"ש וואצפ (מי שקיבל אישור מיוחד אינני מדבר עליו)
אז איך כבודו נמצא כאן?
חדרי מחשבים?
לפי דבריך גם את זה מה שהתירו גדו"י הוא לא לצורכי פורומים אלא לדברים הנצרכים באמת!!!=ארנונה, חשמל, ביטוח לאומי....

חדרי מחשבים?
לפי דבריך גם את זה מה שהתירו גדו"י הוא לא לצורכי פורומים אלא לדברים הנצרכים באמת!!!=ארנונה, חשמל, ביטוח לאומי....
א. כן אני משתמש בחדרי מחשבים
ב. מודה ומתוודה גם אני לא מושלם בכלל אבל אני משתפר והולך ממה שהייתי פעם ואני משלם על זה המון
תרתי משמע גם בשימוש בחדרי מחשבים וגם בעצם ההצתמצמות שזה לא קל למי שהיה מאוד מורגל בענין לצערי

חזור
חלק עליון