ה הצב"י דוראל עזרא Member 3 Mar 2024 #1 אם מישהו יוכל לעזור לי בשו"ת אלקבץ ח"ב או"ח ס"י ג", של הרב חנן אפללו. ושו"ת יפה מראה פנחסי ס"י כ"א. להעלותם לפה. חסד גדול גדול!!
אם מישהו יוכל לעזור לי בשו"ת אלקבץ ח"ב או"ח ס"י ג", של הרב חנן אפללו. ושו"ת יפה מראה פנחסי ס"י כ"א. להעלותם לפה. חסד גדול גדול!!
ה הצב"י דוראל עזרא Member 4 Mar 2024 #2 שו"ת יפה שעה פנחסי ס"י ז" בבקשה מי שיוכל לעלות לפה. חסר לי רק את עמ' קי"א ז"א העמוד האחרון וסיכום התשובה.
שו"ת יפה שעה פנחסי ס"י ז" בבקשה מי שיוכל לעלות לפה. חסר לי רק את עמ' קי"א ז"א העמוד האחרון וסיכום התשובה.
אושרי רביב Well-known member 4 Mar 2024 #6 הצב״י דוראל עזרא אמר: אם מישהו יוכל לעזור לי בשו"ת אלקבץ ח"ב או"ח ס"י ג", של הרב חנן אפללו. ושו"ת יפה מראה פנחסי ס"י כ"א. להעלותם לפה. חסד גדול גדול!! לחץ כדי להרחיב... שנייה בודק אם יש את זה באוצר החכמה
הצב״י דוראל עזרא אמר: אם מישהו יוכל לעזור לי בשו"ת אלקבץ ח"ב או"ח ס"י ג", של הרב חנן אפללו. ושו"ת יפה מראה פנחסי ס"י כ"א. להעלותם לפה. חסד גדול גדול!! לחץ כדי להרחיב... שנייה בודק אם יש את זה באוצר החכמה
אושרי רביב Well-known member 4 Mar 2024 #7 הצב״י דוראל עזרא אמר: אם מישהו יוכל לעזור לי בשו"ת אלקבץ ח"ב או"ח ס"י ג", של הרב חנן אפללו. ושו"ת יפה מראה פנחסי ס"י כ"א. להעלותם לפה. חסד גדול גדול!! לחץ כדי להרחיב... מצורף בס"ד אופס! איך מקטינים גודל של קובץ?...
הצב״י דוראל עזרא אמר: אם מישהו יוכל לעזור לי בשו"ת אלקבץ ח"ב או"ח ס"י ג", של הרב חנן אפללו. ושו"ת יפה מראה פנחסי ס"י כ"א. להעלותם לפה. חסד גדול גדול!! לחץ כדי להרחיב... מצורף בס"ד אופס! איך מקטינים גודל של קובץ?...