ואח"כ עבר לחברון נראה לי שכבודו טועה יש לו ספר על הלכות שבת כתוב שם שהוא בוגר ישיבת חזון עובדיה
ג גדי Active member 13 יולי (7) 2024 #41 שליטא אמר: ואח"כ עבר לחברון לחץ כדי להרחיב... נראה לי שכבודו טועה יש לו ספר על הלכות שבת כתוב שם שהוא בוגר ישיבת חזון עובדיה
שליטא אמר: ואח"כ עבר לחברון לחץ כדי להרחיב... נראה לי שכבודו טועה יש לו ספר על הלכות שבת כתוב שם שהוא בוגר ישיבת חזון עובדיה
ג גדי Active member 13 יולי (7) 2024 #42 בסיעתא דשמיא אמר: הפונט הזה יצא להילולת רשב"י, [ואף חולק חינם בזמנו ביום ההילולא], לא לנרות של חתונה... [אין ענין להסתעף בענין זה, רק כתבתי זאת להארה] הצג קובץ מצורף 22574 הצג קובץ מצורף 22575 לחץ כדי להרחיב... אני צוחק ללמד זכות
בסיעתא דשמיא אמר: הפונט הזה יצא להילולת רשב"י, [ואף חולק חינם בזמנו ביום ההילולא], לא לנרות של חתונה... [אין ענין להסתעף בענין זה, רק כתבתי זאת להארה] הצג קובץ מצורף 22574 הצג קובץ מצורף 22575 לחץ כדי להרחיב... אני צוחק ללמד זכות
ש שליט"א Active member 13 יולי (7) 2024 #44 צאלח מנצור אמר: אחיו רב אורן? לחץ כדי להרחיב... נכון צאלח מנצור אמר: הם שני אחין רב אורן ורב אלון רב אלון מח"ס נחל פז. לחץ כדי להרחיב... גדי אמר: נראה לי שכבודו טועה יש לו ספר על הלכות שבת כתוב שם שהוא בוגר ישיבת חזון עובדיה לחץ כדי להרחיב... הוא למד בחזון עובדיה ואח"כ עבר לחברון איפה הבעיה?
צאלח מנצור אמר: אחיו רב אורן? לחץ כדי להרחיב... נכון צאלח מנצור אמר: הם שני אחין רב אורן ורב אלון רב אלון מח"ס נחל פז. לחץ כדי להרחיב... גדי אמר: נראה לי שכבודו טועה יש לו ספר על הלכות שבת כתוב שם שהוא בוגר ישיבת חזון עובדיה לחץ כדי להרחיב... הוא למד בחזון עובדיה ואח"כ עבר לחברון איפה הבעיה?