מזל טוב
השיחה השבועית מאת
ראש הישיבה הגה"צ
רבי אליעזר מנשה דונט שליט"א
היה המשגיח בישיבת אור ברוך שנים רבות, וכיום פתח ישיבה שהיתה כשנתיים בי-ם ולפני כשנה ברה למשכן קבע בביתר עלית.סליחה על השאלה אבל מי זה הרב דונט ובאיזה ישיבה הוא מכהן? (משום מה אנשים יוצאים מנקודת הנחה שכולם מכירים את 'מרן ראש הישיבה' שלהם)
הגרא"מ דונטכידוע שהגה"צ המפורסם הגר"מ דונאט הוא שכנו של מרן שליט"א
ודו"ק היטב ליודעי חן
שיחה פרשת וישלח
נכתב ע"י נכדו של מורינו רה"י שליט"א, והוגה ע"י רה"י.
תודה רבה, שיהיה לכם לזכות.אלול, וראש השנה.
עד היום שאני נמצא בבית הרב, בנו הרב יצחק נפגש עם הרב שליט"א בחניה [שם שתיהם יורדים מהרכב] והם בידידות מאוד גדולה.הרבנים ידידים גדולים, לא פעם עלה הרב דונאט להתפלל בבית מדרשו של הרב, וכיבדו הרב מאוד.
לא הבנתי אתה אומר שרק הבן נפגש עם הרבעד היום שאני נמצא בבית הרב, בנו הרב יצחק נפגש עם הרב שליט"א בחניה [שם שתיהם יורדים מהרכב] והם בידידות מאוד גדולה.
מורינו הרב דונט שליט"א כיום הוא ראש ישיבה בעיר ביתר עילית, ישיבתו מונה בסביבות המאה וחמישים בחורים.סליחה על השאלה אבל מי זה הרב דונט ובאיזה ישיבה הוא מכהן? (משום מה אנשים יוצאים מנקודת הנחה שכולם מכירים את 'מרן ראש הישיבה' שלהם)
לא, כיום שהרב עובדיה כבר נמצא בעולם שכולו טוב אז אני עדיין רואה את החביבות שיש בין הרב יצחק להרב דונט, שהוא זוכר את הרב דונט מאבא שלו שהיו נפגשים הרבה [בביה"כ וכדו']לא הבנתי אתה אומר שרק הבן נפגש עם הרב
ברוכים הנמצאיםברוכים הבאים למקורבו של מרן ראש הישיבה שליטא הרב @יוסי דונט נרו יהי בואך לברכה לפורומינו