ו וציויתי את ברכתי New member 21 מאי (5) 2024 #1 שלום רב אני רוצה להזמין את הרה"צ רבי מיילעך שליחה אצלינו בקהילה האם יש למישהו מידע מסויים איך אני יכול להזמין אותו ואיך זה עובד?
שלום רב אני רוצה להזמין את הרה"צ רבי מיילעך שליחה אצלינו בקהילה האם יש למישהו מידע מסויים איך אני יכול להזמין אותו ואיך זה עובד?
ו וציויתי את ברכתי New member 21 מאי (5) 2024 #3 תודה רבה שנה שעברה הרב המקדים היה הגאון רבי ישראל מאיר דרוק אולי ידוע איך ניתן להזמין אותו? תודה
יצחק כהן הי"ו Well-known member 22 מאי (5) 2024 #4 וציויתי את ברכתי אמר: תודה רבה שנה שעברה הרב המקדים היה הגאון רבי ישראל מאיר דרוק אולי ידוע איך ניתן להזמין אותו? תודה לחץ כדי להרחיב... היה בגלל רב חיים קניבסקי.
וציויתי את ברכתי אמר: תודה רבה שנה שעברה הרב המקדים היה הגאון רבי ישראל מאיר דרוק אולי ידוע איך ניתן להזמין אותו? תודה לחץ כדי להרחיב... היה בגלל רב חיים קניבסקי.
ו וציויתי את ברכתי New member 22 מאי (5) 2024 #5 ממש לא ! רבי חיים נפטר לפני שנתיים בפורים דמוקפין זה היה שיחה על קבלת התורה...
יצחק כהן הי"ו Well-known member 22 מאי (5) 2024 #6 וציויתי את ברכתי אמר: ממש לא ! רבי חיים נפטר לפני שנתיים בפורים דמוקפין זה היה שיחה על קבלת התורה... לחץ כדי להרחיב... טוב. נערך לאחרונה על ידי מנחה: 23 מאי (5) 2024
וציויתי את ברכתי אמר: ממש לא ! רבי חיים נפטר לפני שנתיים בפורים דמוקפין זה היה שיחה על קבלת התורה... לחץ כדי להרחיב... טוב.