הקובץ גדול מידי הוא לא נותן לי להעלותו. אולי תעלה לדרייב ותכתוב כאן את הקישור.
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 3 פברואר (2) 2025 #21 לאסוקי שמעתתא אמר: הקובץ גדול מידי הוא לא נותן לי להעלותו. לחץ כדי להרחיב... אולי תעלה לדרייב ותכתוב כאן את הקישור.
לאסוקי שמעתתא אמר: הקובץ גדול מידי הוא לא נותן לי להעלותו. לחץ כדי להרחיב... אולי תעלה לדרייב ותכתוב כאן את הקישור.
ל לאסוקי שמעתתא Member 4 פברואר (2) 2025 #22 בקישור זה ניתן להגיע לכל עלוני לאסוקי שמעתתא, ויש שם את הקונטרס "וגילח הכהן" גליונות לאסוקי שמעתתא – Google Drive drive.google.com קבצים מצורפים אסוקי מוביל פרשת אמור 10.pdf 222.6 KB · צפיות: 5
בקישור זה ניתן להגיע לכל עלוני לאסוקי שמעתתא, ויש שם את הקונטרס "וגילח הכהן" גליונות לאסוקי שמעתתא – Google Drive drive.google.com
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 4 פברואר (2) 2025 #23 לאסוקי שמעתתא אמר: קונטרס "וגילח הכהן" לחץ כדי להרחיב... וגלח הכהן לאוצר החכמה.pdf drive.google.com
ל לאסוקי שמעתתא Member 20 פברואר (2) 2025 #24 הנה מתוך ספרי אוצר השיער על פאות הראש והזקן ומכונות גילוח. קבצים מצורפים פאות הראש והזקן ומכונת גילוח - מתוך הספר אוצר השיער- 0548412678.pdf 1.6 MB · צפיות: 10