Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
הערה: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
נוֹרמָלִי
היום עלה לביתו של מרן שליט"א אחד מתלמידיו, בענין החלאקה לבנו, ואכן מרן גזר לו השער והביא לילד גם סוכריה. הילד שאל למה הרב לא הביא לי 2 סוכריות, מרן שמע את הילד שואל שאלה בשקט, אז שאל את נהגו רבי מיכאל הי"ו מה הילד שואל, ואמר לו ששאל למה הרב לא הביא לו 2 סוכריות, הרב נהנה משאלתו של הילד וכמובן נתן לו עוד סוכריה.(אח"כ סיפר לי אבי הבן שהיה לפני כמה ימים אצל אחד הרבנים לגזיזת השער, ואותו רב הביא לילד 2 סוכריות, ומעתה ילד החלאקה חשב, שמי שעושים לו חלאקה צריך לקבל מהרב הגוזז 2 סוכריות)
היום עלה לביתו של מרן שליט"א אחד מתלמידיו, בענין החלאקה לבנו, ואכן מרן גזר לו השער והביא לילד גם סוכריה. הילד שאל למה הרב לא הביא לי 2 סוכריות, מרן שמע את הילד שואל שאלה בשקט, אז שאל את נהגו רבי מיכאל הי"ו מה הילד שואל, ואמר לו ששאל למה הרב לא הביא לו 2 סוכריות, הרב נהנה משאלתו של הילד וכמובן נתן לו עוד סוכריה.
(אח"כ סיפר לי אבי הבן שהיה לפני כמה ימים אצל אחד הרבנים לגזיזת השער, ואותו רב הביא לילד 2 סוכריות, ומעתה ילד החלאקה חשב, שמי שעושים לו חלאקה צריך לקבל מהרב הגוזז 2 סוכריות)