הערה על המצב היום להמרות הרוב בקואליציה....

מוח חושב

Active member
רציתי להעיר, במשך שנתיים היה בחירות חוזרות וכו' עד שלכאורה נשמנו לרווחה, והחרדים של שס וג' השיגו רוב יפה עם סמורטביץ ובן גביר וכו'
ואז החרדים שמחו ואמרו שנהיה מסודרים בכל הבחינות צבא, מילגת דתות גבוהות, תקציב לחינוך חרדי ועוד....
עד שאפילו אני מכיר אנשים שעשו סעודת הודיה אחרי תוצאות בחירות....

ולבסוף מה קרה?
התחבורה הציבורית עוד יותר יקרה
מילגת הדתות לא עלה כלום, ואפי' הוסרה מאלפי אברכים בני 18-24!
תקציב של החינוך החרדי כמעט נמחק עד שאנחנו נאלצים לשלם פי שניים חודשי
פטור מהצבא הכי גרוע שיש מאז קום המדינה!
ועוד כאלה הרבה דוגמאות שהבחירות לא עזרו כלום!!

יש למישהוא הסבר???!!!!
אני יש לי הסבר רק ע''פ דברי החובות הלבבות....

נערך לאחרונה:
רציתי להעיר, במשך שנתיים היה בחירות חוזרות וכו' עד שלכאורה נשמנו לרווחה, והחרדים של שס וג' השיגו רוב יפה עם סמורטביץ ובן גביר וכו'
ואז החרדים שמחו ואמרו שנהיה מסודרים בכל הבחינות צבא, מילגת דתות גבוהות, תקציב לחינוך חרדי ועוד....
עד שאפילו אני מכיר אנשים שעשו סעודת הודיה אחרי תוצאות בחירות....

ולבסוף מה קרה?
התחבורה הציבורית עוד יותר יקרה
מילגת הדתות לא עלה כלום, ואפי' הוסרה מאלפי אברכים בני 18-24!
תקציב של החינוך החרדי כמעט נמחק עד שאנחנו נאלצים לשלם פי שניים חודשי
פטור מהמצא הכי גרוע שיש מאז קום המדינה!
ועוד כאלה הרבה דוגמאות שהבחירות לא עזרו כלום!!

יש למישהוא הסבר???!!!!
אני יש לי הסבר רק ע''פ דברי החובות הלבבות....
זה לא נושא שקשור ל"תשובות ומאמרים בהלכה".
העברנו לחדר קפה.

תמלול המכתב:

בעזהשי"ת
ח' טבת התשפ"ג
(1.1.23)
כבוד
ראש הממשלה
מר בנימין נתניהו,
אחר ברכת החיים!
מכח מצוות התוכחה עליה נצטווינו בתורתנו הקדושה אני רואה חובה, להביע מחאתי כדלהלן:
הממשלה החדשה שהוקמה בשבוע החולף כאשר עובר לזה מונה יו"ר כנסת אדם המוגדר כאיש "הקהילה הגאה",
צעד האומר ומכריז קבל עולם ומלואו:
כי ממש' ישראל "מצפצפת" על תורת ישראל ובועטת בה!
חז"ל אמרו: שאין מקיפין על חילול ה'...
איני נביא ולא בן נביא, אך אין לי כל ספק כי עם חילול ה' כזה אין לממשלה זו קיום, וסופה כי נבול תבול עם כל ראשיה במוקדם ולא במאוחר, כי זו התוצאה הבלתי נמנעת מחילול כבוד התורה לעיני כל העם, ודבר אלוקינו יקום לעולם!
מאת המוחה ומיצר מאוד על בזיון התורה בידי ממשלה זו!
הרב ציון בוארון
(לשעבר חבר ביה"ד הרבני הגדול)

העתקים "לאישי ציבור"

נערך לאחרונה:
ה מציאות הכואבת תמיד הייתה ממשלת שמאל הייתה הכי טובה לחרדים כמובן שאם החרדים היו בה
לפני חודשים מספר מרן הראש''ל רימז על כך בשיעור ואמר על המצב של האברכים שמקבלים פירורים במלגה של הכולל מרן אמר ''רציתם ממשלת ימין על מלא בקשה זה התוצאות....'' וכך היה ידוע דעתו של מרן זצוק''ל שס מאז ומעולם לא הייתה צמודה ממש לימין כמו שא''ד הוביל אותה בשניים האחרונות

הממשלה שהביאה עלינו את אוסלו ואת פירות פירותיה, עד היום?! לא תודה!
את לי הנפש ורכוש קח לך
עדיף שיפגעו ברכוש בקרקע שלנו ולא בנפשות כמה קיצוצים למוסדות תורה לת''ת לבחורי ישיבות ואברכים נקראים עבריינים פורעי חוק וכדו' זה עדיף אין יום שהחרדים סופגים מכה אחר מכה בממשלת ימין מה שווה ארץ ישראל בידי יהודים שרודפים כאן את הדת

את לי הנפש ורכוש קח לך
עדיף שיפגעו ברכוש בקרקע שלנו ולא בנפשות כמה קיצוצים למוסדות תורה לת''ת לבחורי ישיבות ואברכים נקראים עבריינים פורעי חוק וכדו' זה עדיף אין יום שהחרדים סופגים מכה אחר מכה בממשלת ימין מה שווה ארץ ישראל בידי יהודים שרודפים כאן את הדת
איזה רכוש בראש שלך?
אלפי הרוגים רח"ל

את לי הנפש ורכוש קח לך
א"כ למה מרן לא אומר לאד"מ לצאת מן הממשלה?

הממשלה שהביאה עלינו את אוסלו ואת פירות פירותיה, עד היום?! לא תודה!
אלפי הרוגים רח"ל
רק תזכיר לי האם אריק שרון היה ימני או שמואלני זה כלל לא מחייב ממשלת שמאל הביא אוסלו ממשלת ימין (שרון) הביאה את גרוש קטיף

לא פשוט וברור הוא נכנס על תקן ממשלת ימין הוא היה ליכודניק מרמ''ח אבריו א''כ הוא היתפך ........
אגב האם מרן תמך באוסלו מי שאמר לך שמרן לא תמך אמר גם את המשפט הזה וכדאי שאני יעצור כאן כי הראש''ל החדש אמר על ההקלטה הזאת ארור מכה רעהו בסתר.......

עכ"פ אין זה משנה מה השמות ומי הם האנשים, אלא הפעולות.
גם אני רוצה בכל מאודי שהאברכים יקבלו ים של כסף הטבות וכו', אבל לא במחיר של הרוגים מעם ישראל.
מקווה שהובנתי.

נושאים דומים בפורום

חזור
חלק עליון