י יי"ש Well-known member 19 יוני (6) 2024 #1 שמעתי שהוא מרגיש לא טוב סובל מדלקת ריאות. ונערכו תפילות לרפואתו. האם ידוע למישהו מה איתו? *אביו של הרב בניהו שמואלי שליט"א
שמעתי שהוא מרגיש לא טוב סובל מדלקת ריאות. ונערכו תפילות לרפואתו. האם ידוע למישהו מה איתו? *אביו של הרב בניהו שמואלי שליט"א
שסניק Well-known member 19 יוני (6) 2024 #2 ייש אמר: שמעתי שהוא מרגיש לא טוב סובל מדלקת ריאות. ונערכו תפילות לרפואתו. האם ידוע למישהו מה איתו? *אביו של הרב בניהו שמואלי שליט"א לחץ כדי להרחיב... בע''ה ב''ה. הבנתי שב''ה קצת יותר טוב יש בעיה בכליות צריך הרבה תפילות. נא להתפלל וללמוד ולהתחזק לרפאות הצדיק רבי שלום אהרון בן רחל שמואלי שליט''א.
ייש אמר: שמעתי שהוא מרגיש לא טוב סובל מדלקת ריאות. ונערכו תפילות לרפואתו. האם ידוע למישהו מה איתו? *אביו של הרב בניהו שמואלי שליט"א לחץ כדי להרחיב... בע''ה ב''ה. הבנתי שב''ה קצת יותר טוב יש בעיה בכליות צריך הרבה תפילות. נא להתפלל וללמוד ולהתחזק לרפאות הצדיק רבי שלום אהרון בן רחל שמואלי שליט''א.
יצחק כהן הי"ו Well-known member 19 יוני (6) 2024 #3 ייש אמר: שמעתי שהוא מרגיש לא טוב סובל מדלקת ריאות. ונערכו תפילות לרפואתו. האם ידוע למישהו מה איתו? *אביו של הרב בניהו שמואלי שליט"א לחץ כדי להרחיב... כבר כתבנו על זה באגב הוא לא ישיש כמו שמפורסם!
ייש אמר: שמעתי שהוא מרגיש לא טוב סובל מדלקת ריאות. ונערכו תפילות לרפואתו. האם ידוע למישהו מה איתו? *אביו של הרב בניהו שמואלי שליט"א לחץ כדי להרחיב... כבר כתבנו על זה באגב הוא לא ישיש כמו שמפורסם!
יצחק כהן הי"ו Well-known member 19 יוני (6) 2024 #4 ספר תורה שרוי בצער כולם קוראים תהילים לרפואתו של המקובל רבי שלום אהרן בן רחל ראש ישיבות המקובלים "נהר שלום" תזכו למצוות, אביו של הגר"ב שמואלי שליט"א forum.moreshet-maran.com
ספר תורה שרוי בצער כולם קוראים תהילים לרפואתו של המקובל רבי שלום אהרן בן רחל ראש ישיבות המקובלים "נהר שלום" תזכו למצוות, אביו של הגר"ב שמואלי שליט"א forum.moreshet-maran.com
ה הצעיר ני"ו Well-known member 19 יוני (6) 2024 #5 הוא ישיש מאוד עבר את הגבורות בהרבה ומצבו מאוד קשה אז במקום להתבטל ....
יצחק כהן הי"ו Well-known member 19 יוני (6) 2024 #6 הצעיר ניו אמר: הוא ישיש מאוד עבר את הגבורות בהרבה ומצבו מאוד קשה אז במקום להתבטל .... לחץ כדי להרחיב... 86 הוא משפחה שלי או שלך?
הצעיר ניו אמר: הוא ישיש מאוד עבר את הגבורות בהרבה ומצבו מאוד קשה אז במקום להתבטל .... לחץ כדי להרחיב... 86 הוא משפחה שלי או שלך?
ס ספרדי גאה Active member 19 יוני (6) 2024 #7 יצחק כהן היו אמר: 86 הוא משפחה שלי או שלך? לחץ כדי להרחיב... לא הבנתי באגרון מצוין שהוא בן 106
שסניק Well-known member 20 יוני (6) 2024 #8 בע''ה ב''ה. לקרוע שערי שמים. קריאת תהילים משותפת תהילים יחד - כל אחד מקבל פרק אחר, וביחד משלימים קריאת ספרי תהילים new.tehilimyahad.com
בע''ה ב''ה. לקרוע שערי שמים. קריאת תהילים משותפת תהילים יחד - כל אחד מקבל פרק אחר, וביחד משלימים קריאת ספרי תהילים new.tehilimyahad.com
יצחק כהן הי"ו Well-known member 23 יוני (6) 2024 #9 יצחק כהן היו אמר: 86 הוא משפחה שלי או שלך? לחץ כדי להרחיב... תיקון טעות: שאלתי את אחד מבני המשפחה והוא אמר לי שבאמת ר' שלום בן 106 שעוד יאריך ימים.
יצחק כהן היו אמר: 86 הוא משפחה שלי או שלך? לחץ כדי להרחיב... תיקון טעות: שאלתי את אחד מבני המשפחה והוא אמר לי שבאמת ר' שלום בן 106 שעוד יאריך ימים.
יצחק משען Well-known member 8 יולי (7) 2024 #10 חבל על דאבדין וחבל שלא ראיתי השרשור הזה רק עכשיו אחרי מות קדושים כי היו לי עמו עניינים