Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
הערה: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com
"המרכז למורשת מרן" שמח לבשר לציבור היקר על פתיחת קבוצת הצ'אט "מורשת מרן אונליין" בה יובאו חדשות ועדכונים מעולם התורה, וכן תכנים תורניים מעניינים כולל קטעי וידאו, תמונות והנעשה בעולם הישיבות.
הרבה פעמים קורה לי שאני מחפש לשמוע שיעורים ברמה גבוהה. אני חושב שזה רעיון טוב לפתוח שרשור של שיעורים מומלצים כך גם מי שירצה לשתף שיעור שעורר אותו או שיעור מיוחד וכדומה יהיה לו מקום לעשות את זה.
הרבה פעמים קורה לי שאני מחפש לשמוע שיעורים ברמה גבוהה. אני חושב שזה רעיון טוב לפתוח שרשור של שיעורים מומלצים כך גם מי שירצה לשתף שיעור שעורר אותו או שיעור מיוחד וכדומה יהיה לו מקום לעשות את זה.
רעיון טוב. אבל אולי כדאי לפתוח 3-5 שירשורים שונים. לקטלג.
כי יש ברמה גבוה ובהתפעלות, אבל יש בעינייני דיומא והפרשה. יש שיעור הלכתי מפעים, ויש שיעור בעינייני השקפה.
רעיון טוב.
אני תמיד שומע את השיעורים של הרב בועז שלום על הנ"ך עם המלבי"ם. לאחר מספר שנים נוכחתי לראות שלא רק אני 'עליתי על זה', גם המלמד של הבן שלי בחדר, וגם המורה של הבת בסמינר, וגם עוד שני אברכים בכולל, בקיצור - הדרך של בחור הישיבה להכיר את התנ"ך באופן מעמיק וחוויתי.
אני מוריד את השיעורים מהאתר שלו, ולפעמים גם שומע דרך הקו הישיר שלו בקול הלשון. [אגב, מזה התוודעתי לכל מגוון השיעורים שלו, מדהים!]
שם האתר 'טעמו וראו', והשיעורים על הנ"ך נמצאים פה.