ע"ה ס"ט Well-known member 23 פברואר (2) 2024 #21 ישועה ורחמים אמר: אין ספק שמרן זצ"ל העריכו ביותר, ויש הרבה מה להעריך. אבל אם היית רואה מה הרב כתב בהערות.... לחץ כדי להרחיב... למה צריך להגיע להערות שבכת"י, יש בספרי מרן זיע"א (בעיקר בספרים האחרונים) הערות עליו וחלקם בחריפות גדולה.
ישועה ורחמים אמר: אין ספק שמרן זצ"ל העריכו ביותר, ויש הרבה מה להעריך. אבל אם היית רואה מה הרב כתב בהערות.... לחץ כדי להרחיב... למה צריך להגיע להערות שבכת"י, יש בספרי מרן זיע"א (בעיקר בספרים האחרונים) הערות עליו וחלקם בחריפות גדולה.
ע"ה ס"ט Well-known member 23 פברואר (2) 2024 #23 הלל הבבלי אמר: על מי מרן בכה בכי תמרורים כשנפטר? לחץ כדי להרחיב... היחיד כמדומה שיש תיעוד של מרן זיע"א ממרר בבכי עליו זה בנו רבי יעקב זצ"ל.
הלל הבבלי אמר: על מי מרן בכה בכי תמרורים כשנפטר? לחץ כדי להרחיב... היחיד כמדומה שיש תיעוד של מרן זיע"א ממרר בבכי עליו זה בנו רבי יעקב זצ"ל.
ה הלל הבבלי Active member 23 פברואר (2) 2024 #24 ע"ה, אני יודע מה היה ביום פטירתו של הרב משה לוי מרן מירר בככי ואמר איבדנו גדול הדור הבא. וכן אמר לי חכם צ"ח.
ע"ה, אני יודע מה היה ביום פטירתו של הרב משה לוי מרן מירר בככי ואמר איבדנו גדול הדור הבא. וכן אמר לי חכם צ"ח.
ה הצעיר ני"ו Well-known member 23 פברואר (2) 2024 #25 הלל הבבלי אמר: חכם צ"ח לחץ כדי להרחיב... משדרות?
פ פשוט Well-known member 23 פברואר (2) 2024 #26 הצעיר ניו אמר: משדרות? לחץ כדי להרחיב... לכאורה רבי צבי חקק
ע"ה ס"ט Well-known member 23 פברואר (2) 2024 #27 הצעיר ניו אמר: מרן היה אומר עליו "הוא היחיד שיכול לחלוק עלי" לחץ כדי להרחיב... היכן אמר זאת? בספריו בכמה מקומות כותב עליו בחריפות. לא נראה לי שמישהו רוצה שנעלה לכאן אוסף ציטוטים של מרן זיע"א שמראים שסבר שלא יכול לחלוק.
הצעיר ניו אמר: מרן היה אומר עליו "הוא היחיד שיכול לחלוק עלי" לחץ כדי להרחיב... היכן אמר זאת? בספריו בכמה מקומות כותב עליו בחריפות. לא נראה לי שמישהו רוצה שנעלה לכאן אוסף ציטוטים של מרן זיע"א שמראים שסבר שלא יכול לחלוק.
ח חכם באשי Active member 23 פברואר (2) 2024 #28 עה סט אמר: שסבר שלא יכול לחלוק. לחץ כדי להרחיב... המצאה אשכנזית שא''א לחלוק על פלוני וכיו''ב גם אם טעה באיזהו מקומן עדיין ראוי להימנע ממשפטים כאלו מה אתה רוצה לגדל דור של מטומטמים???
עה סט אמר: שסבר שלא יכול לחלוק. לחץ כדי להרחיב... המצאה אשכנזית שא''א לחלוק על פלוני וכיו''ב גם אם טעה באיזהו מקומן עדיין ראוי להימנע ממשפטים כאלו מה אתה רוצה לגדל דור של מטומטמים???