אני צריכה שם ספר על הריון ולידה
יצחק משען Well-known member 30 אפריל 2025 #6 עזבו אותכם מספרים, יש תומכות לידה מעולות שמלוות בהריון ובלידה, ספרים זה תאוריה, תומכת לידה זה מציאות, לפי מה שאני שומע זה שוה כל שקל, ולפעמים יש גם החזר מהקופ"ח
עזבו אותכם מספרים, יש תומכות לידה מעולות שמלוות בהריון ובלידה, ספרים זה תאוריה, תומכת לידה זה מציאות, לפי מה שאני שומע זה שוה כל שקל, ולפעמים יש גם החזר מהקופ"ח
מ מרפסן איגרי Well-known member 30 אפריל 2025 #7 אם מתעוררות הרבה שאלות במהלך ההיריון, כמה אפשר להתקשר כל פעם לתומכת ולשאול וחוץ מזה בדרך כלל הספרים יותר מוסמכים
אם מתעוררות הרבה שאלות במהלך ההיריון, כמה אפשר להתקשר כל פעם לתומכת ולשאול וחוץ מזה בדרך כלל הספרים יותר מוסמכים
פותח הדיון פותח הדיון א אשת חיל New member 20 מאי (5) 2025 #8 נו תכלס אני צריכה ספר האם למישהו יש רעיון
נ'ש Member 26 מאי (5) 2025 #9 אשת חיל אמר: אני צריכה שם ספר על הריון ולידה לחץ כדי להרחיב... באהבה אמא משכן הלב בשעה טובה ואהבת מרים דהאן על חבל דק
אשת חיל אמר: אני צריכה שם ספר על הריון ולידה לחץ כדי להרחיב... באהבה אמא משכן הלב בשעה טובה ואהבת מרים דהאן על חבל דק