אשמח לקבל צילום מחזון עובדיה הלכות בית הקברות עמוד תנד. הענין דחוף כעת. ותודה רבה מראש.
מ מרא דאתרא New member 5 Jan 2023 #1 אשמח לקבל צילום מחזון עובדיה הלכות בית הקברות עמוד תנד. הענין דחוף כעת. ותודה רבה מראש.
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 5 Jan 2023 #3 יענקב אמר: מצורף לחץ כדי להרחיב... יש את הספר כולו סרוק? (לא שאני צריך כרגע, אני רק שואל אם יש דבר כזה)
יענקב אמר: מצורף לחץ כדי להרחיב... יש את הספר כולו סרוק? (לא שאני צריך כרגע, אני רק שואל אם יש דבר כזה)
אושרי רביב Well-known member 6 Jan 2023 #4 בנימין לוריא אמר: יש את הספר כולו סרוק? (לא שאני צריך כרגע, אני רק שואל אם יש דבר כזה) לחץ כדי להרחיב... מצטרף לשאלה...
בנימין לוריא אמר: יש את הספר כולו סרוק? (לא שאני צריך כרגע, אני רק שואל אם יש דבר כזה) לחץ כדי להרחיב... מצטרף לשאלה...
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 12 Nov 2023 #5 בנימין לוריא אמר: יש את הספר כולו סרוק? לחץ כדי להרחיב... ?
ר רבינו Well-known member 12 Nov 2023 #8 ברור שיש (יש לי כל החזו"ע) אך אין רשות להעבירו לאף אדם רק למורה הוראות שמשיבים לשואלים ע"פ דרכו ופסיקתו של מרן זצ"ל
ברור שיש (יש לי כל החזו"ע) אך אין רשות להעבירו לאף אדם רק למורה הוראות שמשיבים לשואלים ע"פ דרכו ופסיקתו של מרן זצ"ל
יוסף דהן Well-known member 12 Nov 2023 #9 בפורום בכל מקרה מורשת מרן לא מסכים להעלות כמו שהשיב לי אז היה צריך להדגיש בשאלה אם אפשר להעביר בפרטי