• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

חג שמח להנהלת הפורום

abc123

Well-known member
חג שמח מחברי הכולל (זה בסדר, לא צריך לחלק לנו מלגות) להנהלת 'פורום מורשת מרן'.
שהקב"ה ימלא משאלות ליבו של הרב @מורשת מרן. ה' יתן לכם ברכה בזיכוי הרבים הענק שלכם, וסיעתא דשמיא גדולה בהרמת האתר החדש והנפלא (מחכים בקוצר רוח).
כמו כן שה' יתברך יברך את @הרב שמעון ללוש וכן את כל רבני האתר בכל מילי דמיטב על זמנם שמשקיעים למען ציבור השואלים.

חג שמח מחברי הכולל (זה בסדר, לא צריך חלק לנו מלגות) להנהלת 'פורום מורשת מרן'.
שהקב"ה ימלא משאלות ליבו של הרב @מורשת מרן. ה' יתן לכם ברכה בזיכוי הרבים הענק שלכם, וסיעתא דשמיא גדולה בהרמת האתר החדש והנפלא (מחכים בקוצר רוח).
כמו כן שה' יתברך יברך את @הרב שמעון ללוש וכן את כל רבני האתר בכל מילי דמיטב על זמנם שמשקיעים למען ציבור השואלים.
גם אני מצטרף לברך בברכת חג שמח את ידידנו הרב @מורשת מרן הרב הגאון ר' אליהו דניאל אוזן שליט"א
וכמו"כ נברך את אנשי הצוות המסורים ידידי היקר והנעלה ר' @בנימין לוריא וכן את חבר הצוות החדש היקר והנעלה ר' @ישיבישער של מרן
וכן את @מערכת בקרה וכן את @יוסף - המרכז למורשת מרן ועוד.
שיהיה חג פסח כשר ושמח, חג של ישועות וניסים.
כמו"כ נברך את כל חברי הפורום בברכה הנ"ל.

חג שמח מחברי הכולל (זה בסדר, לא צריך חלק לנו מלגות) להנהלת 'פורום מורשת מרן'.
גם אני מצטרף לברך בברכת חג שמח את ידידנו הרב @מורשת מרן הרב הגאון ר' אליהו דניאל אוזן שליט"א
וכמו"כ נברך את אנשי הצוות המסורים ידידי היקר והנעלה ר' @בנימין לוריא וכן את חבר הצוות החדש היקר והנעלה ר' @ישיבישער של מרן
וכן את @מערכת בקרה וכן את @יוסף - המרכז למורשת מרן ועוד.
שיהיה חג פסח כשר ושמח, חג של ישועות וניסים.
כמו"כ נברך את כל חברי הפורום בברכה הנ"ל.
חזקים וברוכים!

גם אני הצעיר המשתלח ולא מצליח... מצטרף לברכות האמורות ופי אלף כהנה וכהנה
בתור אחד שמאחרי הקלעים מבלבל קצת את הראש של המנהל ומבין קצת מה עובר עליו מכל החזיתות, ועם כל מיני יצורים נחמדים שדורשים את שלהם, אני מברך את המנהל שימשיך לעשות חיל ויעלה מעלה מעלה ויצליח לעשות את הדברים הכי נכונים שאפשר לעשות אמן.

גם אני הצעיר המשתלח ולא מצליח... מצטרף לברכות האמורות ופי אלף כהנה וכהנה
בתור אחד שמאחרי הקלעים מבלבל קצת את הראש של המנהל ומבין קצת מה עובר עליו מכל החזיתות, ועם כל מיני יצורים נחמדים שדורשים את שלהם, אני מברך את המנהל שימשיך לעשות חיל ויעלה מעלה מעלה ויצליח לעשות את הדברים הכי נכונים שאפשר לעשות אמן.
אמן. חזק ואמץ!
וכן למר.

חזור
חלק עליון