בימים האחרונים יצאנו לפסק זמן קצר, כדי לעשות בדק בית וחשבון נפש כיצד הפורום יוכל להגיע לנקיות גדולה יותר בעניין כבוד חכמים, בעקבות תקלה שקרתה, חרף הצעדים וההגבלות שננקטו בעבר. כעת בסיעתא דשמיא, לאחר היוועצות עם דעת תורה, הגענו למתווה שבע"ה יהיה לתועלת לכולנו, להיות בפורום נקי יותר, בו יוכלו הרבנים הגאונים שליט"א מכלל המגזרים לדון בדברי תורה, כדרכה של תורה, ללא חשש של היכשלות חלילה בכבוד חכמים. הנהלים הוחמרו, וננקטו גם פעולות טכניות לשם כך. ואנו שמחים לבשר על פתיחת הפורום בחזרה במתכונתו החדשה. תיתכן אולי אי נוחות קטנה, אבל הרווח הוא של כולנו: פורום נקי וזך! כאן המקום לבקש מהציבור לשים יותר לב על כפתור הדיווח שבכל הודעה, ולדווח על תוכן שלדעתם אינו מתאים, ובפרט בתוכן ישן (שאולי חרף ההגבלות הישנות נשאר בטעות). אנו תקווה שבע"ה נזכה להיות מחכמי ארץ ישראל שנוחים זה לזה בהלכה, ולהגדיל תורה ולהאדירה בדרך התורה אשר דרכיה דרכי נועם וכל נתיבותיה שלום. ונסיים בתודה לכל הפונים בתקופה הזו, ושלחו את חיזוקיהם. תודה על האיכפתיות והשותפות, בע"ה יחד נמשיך להגדיל את בית המדרש הדיגיטלי הנוכחי, אשר מביא ברכה לרבבות אלפי ישראל. חזקו ואמצו!
שגריר ארה"ב בישראל ג'ק לו בביקור מיוחד בלשכתו של מרן הראש"ל, הרב הראשי לישראל הרב יצחק יוסף שליט"א.
מרן שליט"א אמר לשגריר כי "יש לשים את נושא שחרור החטופים בראש סדר היום".
הצג קובץ מצורף 19564
לפני כשבועיים באולמי 'בראשית' בירושלים, השתתפו המונים במעמד הכנסת ספר תורה לבית מדרשו של הראשון לציון רבי יצחק יוסף שליט״א
כמו כן, במעמד השיקו את האנציקלופדיה המיוחדת על חייו של מרן רבנו עובדיה יוסף זיע"א שנכתבה בהשקעה מיוחדת של ר' אבי בן ישראל הי"ו - יו"ר ארגון 'ושמרו'.
במעמד השתתפו גדולי ישראל, ובראשם רבנו הראשון לציון שליט"א בעל הילקוט יוסף, ובנו ממשיך דרכו של מרן רבנו עובדיה יוסף זיע"א.
הצג קובץ מצורף 19596
https://forum.moreshet-maran.com/threads/הרב-יצחק-יוסף-תמונות.5556/post-72059היה פעם באתר ציור של מרן זצ"ל עם בנו הולכים בדשא. אשמח אם יש למישהו קישור להנ"ל. תודה רבה.
יש לי חבר צרפתי שיש לו סים שאיננו כשר בפלאפון תומךהמדובר בחו''ל ושם אין להם פלאפונים של ועדת הרבנים עד כמה שידוע לי
פרשת ''טהרות'' ???
היינו פרשת מצורע.פרשת ''טהרות'' ???
בבא"ח בש"ר קרא לפרשות תזו"מ טהרות, ובש"ש קרא לפרשת מצורע טהרות.כן אני יודע.......
אך היכן מצינו שהשתמשו בלשון זה רבותינו ז''ל (הקישור לא פתוח לי)
מעניין הרב בהליכות עולם כזכור לי (הספר לא לפני) קרא פרשת מצורע ולא טהרותבבא"ח בש"ר קרא לפרשות תזו"מ טהרות, ובש"ש קרא לפרשת מצורע טהרות.