Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
הערה: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com
"המרכז למורשת מרן" שמח לבשר לציבור היקר על פתיחת קבוצת הצ'אט "מורשת מרן אונליין" בה יובאו חדשות ועדכונים מעולם התורה, וכן תכנים תורניים מעניינים כולל קטעי וידאו, תמונות והנעשה בעולם הישיבות.
וגם גדולי הדור הדתיים לאומים שהוא משתייך אליהם:
הגר"מ אליהו, הגר"א שפירא, הגר"א קוק, הגרצ"י קוק, וידל"א הגר"י שפירא, הגר"ש אליהו, הגר"ש טאו ועוד עשרות רבנים
השאלה היא מה דעת הרב דב ליאור.
אגב אספר פה, שלאחרונה הייתי בחנות יפה נוף במרכז ב"ב, ולפתע אני רואה ספר על העליה להר הבית, הייתי בטוח שהוא יגיד שאסור וכו', אך ראיתי שמטרתו היא להתיר ויש שם הסכמות של עשרות רבנים דת"ל.
השאלה היא מה דעת הרב דב ליאור.
אגב אספר פה, שלאחרונה הייתי בחנות יפה נוף במרכז ב"ב, ולפתע אני רואה ספר על העליה להר הבית, הייתי בטוח שהוא יגיד שאסור וכו', אך ראיתי שמטרתו היא להתיר ויש שם הסכמות של עשרות רבנים דת"ל.
תראו חברים
ה"ה דב ליאור מתיר לעלות להר הבית באופן של עד המדרגות שבהר הבית ועליו בן גביר מסתמך אך מה
ה"ה דב ליאור אוסר בתכלית האיסור לעלית נשים להר הבית
מצד שני איילה בן גביר עולה להר הבית
אך דא עקא פה אומרת איילה הן גביר שהיא מסתמכת על הרב .... שוורץ שהוא מתיר עליית נשים להר הבית
רק מה איפה שנח הולכים עם מי שנח.
שנה ראשונה ללא רבי ברוך מרדכי זצ"ל: מעמד פתיחת מחנה 'בני תורה' של ישיבת 'עטרת ישראל' במעמד הראש"ל הגר"י יוסף שנשא את משאו בפני בני המחנה ששינה את שמו ל'ברכת מרדכי'
משהו יכול לעשות סדר
הבנתי שיש לשכה באור חביב
וכן לשכה ע"י חותנו הרב ברוך דרעי
וכעת כתוב שיש עוד לשכה בישיבת חזו"ע?
מישהו יכול לעשות סדר? הרב @מורשת מרן