התמונה הקטנה בצד שמאל. אחת התמונות היפותמו"ר הראשון לציון הגאון הגדול רבינו יצחק יוסף בשיעור בעיון לאברכי כולל "ישיבת מרן" בשכונת סנהדריה בירושלים.
הצג קובץ מצורף 27564
התמונה הקטנה בצד שמאל. אחת התמונות היפותמו"ר הראשון לציון הגאון הגדול רבינו יצחק יוסף בשיעור בעיון לאברכי כולל "ישיבת מרן" בשכונת סנהדריה בירושלים.
הצג קובץ מצורף 27564
אשמח שתעלו תמונות (זה לא נפתח לי בסינון שלי)![]()
המונים בהילולת הצדיקים בבני ברק בראשות נשיא המועצת - כל רגע
במעמד מרנן ורבנן גדולי ישראל ובראשם הראש"ל הגאון רבי יצחק יוסף נשיא מועצת חכמי התורה המונים השתתפו בהילולת מרן הראש"ל הגאון רבי עובדיה יוסף זצ"ל ועמוד התורה הגה"צ רבי משה לוי זצ"ל בביהמ"ד המרכזי 'הליכות משה' בשכונת רמת אהרן בב"ב שבראשות הגר"ש לוי. צפו בגלריה של הצלם נועם אליהוwww.kore.co.il
איזה ספר שם?מרן פוסק הדור הגאון רבי יצחק יוסף והרב הראשי הגאון רבי קלמן בר נפגשו מחוץ לשבעה של השר ביטון והתחילו להתפלפל בהלכה עם ספרים פתוחים
הצג קובץ מצורף 27630
ברכת ציון?הגאון הגדול רבי בן ציון מוצפי שליט"א מגדולי הפוסקים שלח את ספרו החדש "ברכת ציון" למרן הראשון לציון הגאון הגדול רבי יצחק יוסף שליט"א "הראשון לציון נשיא מועצת חכמי התורה".
הצג קובץ מצורף 30431
כוונתו ל"ברכות בציון". וראה כאן.ברכת ציון?
יש ספר אחר שיצא כעת תפארת ציון, לא שמעתי על ברכת ציון...
למי יש את התמונה של הרב אופיר מלכא עם מו"ר מרן שליט"אמרן מנהיג הדור הראשון לציון הגאון הגדול רבינו יצחק יוסף שליט"א נשיא מועצת חכמי התורה שלח את ספרו "ילקוט יוסף שבת" הרואה אור בימים אלו לגאון רבי אופיר מלכא שליט"א.
כזכור בתקופה האחרונה עלה הרה"ג אופיר מלכא שליט"א למעונו של מרן הראשון לציון שליט"א ולהתייעצות ממושכת בענייני הלכה ומנהג.
(מתוך הניוזלטר השבועי להצטרפות לחצו כאן )
הצג קובץ מצורף 31050
לא נראה לי שיש כזאת.למי יש את התמונה של הרב אופיר מלכא עם מו"ר מרן שליט"א