פותח הדיון פותח הדיון אמונה ובטחון Well-known member 29 אוקטובר 2024 #2 אני מביא כאן את התשובה: כך אמר הגה"צ המוהרא"ש זיע"א דקה 9:10 נערך לאחרונה: 29 אוקטובר 2024 הצביעו 0 הצביעו למטה פִּתָרוֹן
ע עבד למרן Active member 29 אוקטובר 2024 #3 הרב דיכובסקי שליט"א אמר על רבנו שליט"א בכנס שעשו לרגל סיום תפקידו כנשיא בית הדין הגדול. הוא אמר על כל ספר עין יצחק שהוא גדול יותר מכל ספריו מפני שבשביל לעשות כללים צריך לדעת את כל התורה כולה. נערך לאחרונה: 29 אוקטובר 2024 הצביעו 0 הצביעו למטה
הרב דיכובסקי שליט"א אמר על רבנו שליט"א בכנס שעשו לרגל סיום תפקידו כנשיא בית הדין הגדול. הוא אמר על כל ספר עין יצחק שהוא גדול יותר מכל ספריו מפני שבשביל לעשות כללים צריך לדעת את כל התורה כולה.
ע"ה ס"ט Well-known member 29 אוקטובר 2024 #4 אמונה ובטחון אמר: אני מביא כאן את התשובה: כך אמר הגה"צ המוהרא"ש זיע"א דקה 9:20 לחץ כדי להרחיב... אגב, ההסרטה חוכה, כי במקור אומר "הרב הראשי לירושלים" הצביעו 0 הצביעו למטה
אמונה ובטחון אמר: אני מביא כאן את התשובה: כך אמר הגה"צ המוהרא"ש זיע"א דקה 9:20 לחץ כדי להרחיב... אגב, ההסרטה חוכה, כי במקור אומר "הרב הראשי לירושלים"
מתלמידי מרן הראש"ל Moderator 29 אוקטובר 2024 #5 אם כבר בשבחים למרן שליט''א הגרב''מ אזרחי זצוק''ל אמר בפרס הראש''ל שהוא מקנאה בעולם הבא של מרן הראש''ל שליט''א על ספריו ושיעוריו הצביעו 0 הצביעו למטה
אם כבר בשבחים למרן שליט''א הגרב''מ אזרחי זצוק''ל אמר בפרס הראש''ל שהוא מקנאה בעולם הבא של מרן הראש''ל שליט''א על ספריו ושיעוריו
אושרי רביב Well-known member 30 אוקטובר 2024 #6 מתלמידי הראשל אמר: אם כבר בשבחים למרן שליט''א הגרב''מ אזרחי זצוק''ל אמר בפרס הראש''ל לחץ כדי להרחיב... איך פרס הראש"ל? הוא לא נפטר כבר קודם לכן? הצביעו 0 הצביעו למטה
מתלמידי הראשל אמר: אם כבר בשבחים למרן שליט''א הגרב''מ אזרחי זצוק''ל אמר בפרס הראש''ל לחץ כדי להרחיב... איך פרס הראש"ל? הוא לא נפטר כבר קודם לכן?
ל ללא שם 3 Well-known member 30 אוקטובר 2024 #7 אושרי רביב אמר: איך פרס הראש"ל? הוא לא נפטר כבר קודם לכן? לחץ כדי להרחיב... לא נראה לי שהוא התכוון לחתן פרס ישראל אלא הוא התכוון לתחרות פרס הראשל"צ שהייתה גם בחייו מקווה שכיוונתי. הצביעו 0 הצביעו למטה
אושרי רביב אמר: איך פרס הראש"ל? הוא לא נפטר כבר קודם לכן? לחץ כדי להרחיב... לא נראה לי שהוא התכוון לחתן פרס ישראל אלא הוא התכוון לתחרות פרס הראשל"צ שהייתה גם בחייו מקווה שכיוונתי.
מתלמידי מרן הראש"ל Moderator 30 אוקטובר 2024 #8 אושרי רביב אמר: איך פרס הראש"ל? הוא לא נפטר כבר קודם לכן? לחץ כדי להרחיב... פרס הראשון לציון שמתקיים בירושלים לפני שנתיים בחנוכה הצביעו 0 הצביעו למטה
אושרי רביב אמר: איך פרס הראש"ל? הוא לא נפטר כבר קודם לכן? לחץ כדי להרחיב... פרס הראשון לציון שמתקיים בירושלים לפני שנתיים בחנוכה
א אברך מבני ברק Well-known member 30 אוקטובר 2024 #9 הרב רפאל כהן מצפת אמר שרבי דוד אבוחצירא אמר לו שבשביל לכתוב את עין יצחק צריך לפחות 50 שנה הצביעו 0 הצביעו למטה
פותח הדיון פותח הדיון אמונה ובטחון Well-known member 30 אוקטובר 2024 #10 אמונה ובטחון אמר: אני מביא כאן את התשובה: כך אמר הגה"צ המוהרא"ש זיע"א דקה 9:10 לחץ כדי להרחיב... תשמעו את כל הדברים שהובאו בוידאו, הצדיק המוהרא"ש מספר שהוא רצה גם את חלקים א ב, וכו' דברים מדהימים הוא דיבר. כמו"כ תשמעו כאן דברים נפלאים. וכן כאן על מרן זיע"א. הצביעו 0 הצביעו למטה
אמונה ובטחון אמר: אני מביא כאן את התשובה: כך אמר הגה"צ המוהרא"ש זיע"א דקה 9:10 לחץ כדי להרחיב... תשמעו את כל הדברים שהובאו בוידאו, הצדיק המוהרא"ש מספר שהוא רצה גם את חלקים א ב, וכו' דברים מדהימים הוא דיבר. כמו"כ תשמעו כאן דברים נפלאים. וכן כאן על מרן זיע"א.