פותח הדיון פותח הדיון A abc123 Well-known member 2 מאי (5) 2023 #3 יעקב יעקב אמר: רבשקה? לחץ כדי להרחיב... מה זה אומר? הצביעו 0 הצביעו למטה
יעקב יעקב Active member 2 מאי (5) 2023 #4 גוי רשע מאנשי סנחריב שנלחם בעם ישראל בראשות המלך חזקיהו הצביעו 1 הצביעו למטה
פותח הדיון פותח הדיון A abc123 Well-known member 2 מאי (5) 2023 #5 יעקב יעקב אמר: גוי רשע מאנשי סנחריב שנלחם בעם ישראל בראשות המלך חזקיהו לחץ כדי להרחיב... יפה. אז זאת גם יכולה להיות אחת התשובות. הצביעו 0 הצביעו למטה
יעקב יעקב אמר: גוי רשע מאנשי סנחריב שנלחם בעם ישראל בראשות המלך חזקיהו לחץ כדי להרחיב... יפה. אז זאת גם יכולה להיות אחת התשובות.
פותח הדיון פותח הדיון A abc123 Well-known member 2 מאי (5) 2023 #6 אני יגיד לכם למה התכוונתי. אבל אסמן את התשובה של הרב @יעקב יעקב כפיתרון. כי היא תשובה גם למבוגרים ולא רק חידה ותשובה פשוטות של ילדים. זה שידרג את החידה והתשובה. יישר כוחו. התשובה שהתכוונתי: רב חובל. הצביעו 0 הצביעו למטה
אני יגיד לכם למה התכוונתי. אבל אסמן את התשובה של הרב @יעקב יעקב כפיתרון. כי היא תשובה גם למבוגרים ולא רק חידה ותשובה פשוטות של ילדים. זה שידרג את החידה והתשובה. יישר כוחו. התשובה שהתכוונתי: רב חובל.
פ פשוט Well-known member 3 מאי (5) 2023 #8 abc123 אמר: רב גוי. כמה תשובות ישנן. לחץ כדי להרחיב... וענית ואמרת לפני ה' אלהיך ארמי אבד אבי וירד מצרימה ויגר שם במתי מעט ויהי שם לגוי גדול עצום ורב הצביעו 1 הצביעו למטה
abc123 אמר: רב גוי. כמה תשובות ישנן. לחץ כדי להרחיב... וענית ואמרת לפני ה' אלהיך ארמי אבד אבי וירד מצרימה ויגר שם במתי מעט ויהי שם לגוי גדול עצום ורב
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 3 מאי (5) 2023 #9 פשוט אמר: וענית ואמרת לפני ה' אלהיך ארמי אבד אבי וירד מצרימה ויגר שם במתי מעט ויהי שם לגוי גדול עצום ורב לחץ כדי להרחיב... א"כ אז גם עשו אמר "יש לי רב"... הצביעו 0 הצביעו למטה
פשוט אמר: וענית ואמרת לפני ה' אלהיך ארמי אבד אבי וירד מצרימה ויגר שם במתי מעט ויהי שם לגוי גדול עצום ורב לחץ כדי להרחיב... א"כ אז גם עשו אמר "יש לי רב"...