ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 1 מאי (5) 2023 #1 חידה מתוך מחברת החידות של מרן הרב עובדיה יוסף זצוק"ל. מה שמי? "ראש שמי סוף שמי וסוף שמי קח והופכהו ואם נבון אתה דעהו"
חידה מתוך מחברת החידות של מרן הרב עובדיה יוסף זצוק"ל. מה שמי? "ראש שמי סוף שמי וסוף שמי קח והופכהו ואם נבון אתה דעהו"
פ פשוט Well-known member 1 מאי (5) 2023 #3 nati אמר: יצחק לחץ כדי להרחיב... גם אני חשבתי, אבל חסר לי הצ'. הצביעו 0 הצביעו למטה
N nati Well-known member 1 מאי (5) 2023 #4 פשוט אמר: גם אני חשבתי, אבל חסר לי הצ'. לחץ כדי להרחיב... חשבתי י' וצ' בראש שמי = ק סוף שמי הצביעו 0 הצביעו למטה
פ פשוט Well-known member 1 מאי (5) 2023 #5 nati אמר: חשבתי י' וצ' בראש שמי = ק סוף שמי לחץ כדי להרחיב... אני הבנתי ראש שמי סוף שמי י, סוף שמי קח והופכהו חק, וחסר לי הצ'. הצביעו 0 הצביעו למטה
nati אמר: חשבתי י' וצ' בראש שמי = ק סוף שמי לחץ כדי להרחיב... אני הבנתי ראש שמי סוף שמי י, סוף שמי קח והופכהו חק, וחסר לי הצ'.
N nati Well-known member 1 מאי (5) 2023 #6 פשוט אמר: אני הבנתי ראש שמי סוף שמי י, סוף שמי קח והופכהו חק, וחסר לי הצ'. לחץ כדי להרחיב... אני לא גאון כמוך.. הלכתי על הפשוט.. אבל כנראה שאתה צודק, בטח הצ' טמון בשורה האחרונה. הצביעו 0 הצביעו למטה
פשוט אמר: אני הבנתי ראש שמי סוף שמי י, סוף שמי קח והופכהו חק, וחסר לי הצ'. לחץ כדי להרחיב... אני לא גאון כמוך.. הלכתי על הפשוט.. אבל כנראה שאתה צודק, בטח הצ' טמון בשורה האחרונה.
פ פשוט Well-known member 1 מאי (5) 2023 #7 עכשיו אני חושב שזה יכול להיות יוסף. ראש שמי וכו' כאמור לעיל י סוף שמי קח והפכהו וסף הצביעו 0 הצביעו למטה
N nati Well-known member 1 מאי (5) 2023 #8 חזקקק, על יוסף נאמר אין נבון וחכם כמוך.. ולכן דעהו.. הצביעו 0 הצביעו למטה
N nati Well-known member 1 מאי (5) 2023 #10 ציון ש אמר: כמה פשטים בחידה אחת.... לחץ כדי להרחיב... תפוס לשון אחרון הצביעו 0 הצביעו למטה
פ פשוט Well-known member 1 מאי (5) 2023 #11 nati אמר: חזקקק, על יוסף נאמר אין נבון וחכם כמוך.. ולכן דעהו.. לחץ כדי להרחיב... וַיֹּ֤אמֶר פַּרְעֹה֙ אֶל־יוֹסֵ֔ף אַֽחֲרֵ֨י הוֹדִ֧יעַ אֱלֹהִ֛ים אֽוֹתְךָ֖ אֶת־כָּל־זֹ֑את אֵֽין־נָב֥וֹן וְחָכָ֖ם כָּמֽוֹךָ: הצביעו 0 הצביעו למטה
nati אמר: חזקקק, על יוסף נאמר אין נבון וחכם כמוך.. ולכן דעהו.. לחץ כדי להרחיב... וַיֹּ֤אמֶר פַּרְעֹה֙ אֶל־יוֹסֵ֔ף אַֽחֲרֵ֨י הוֹדִ֧יעַ אֱלֹהִ֛ים אֽוֹתְךָ֖ אֶת־כָּל־זֹ֑את אֵֽין־נָב֥וֹן וְחָכָ֖ם כָּמֽוֹךָ:
N nati Well-known member 2 מאי (5) 2023 #12 אולי זה דויד.. ראש שמי סוף שמי ד וסוף שמי(האות יוד קח והופכהו דוי ואפשר שגם על החידות של מרן נאמר שבעים פנים לתורה.. הצביעו 0 הצביעו למטה
אולי זה דויד.. ראש שמי סוף שמי ד וסוף שמי(האות יוד קח והופכהו דוי ואפשר שגם על החידות של מרן נאמר שבעים פנים לתורה..
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 2 מאי (5) 2023 #13 פשוט אמר: גם אני חשבתי, אבל חסר לי הצ'. לחץ כדי להרחיב... פשוט אמר: אני הבנתי ראש שמי סוף שמי י, סוף שמי קח והופכהו חק, וחסר לי הצ'. לחץ כדי להרחיב... זה מה שנכתב: בנימין לוריא אמר: ואם נבון אתה דעהו לחץ כדי להרחיב... איזה עוד שם יש שמתחיל באות י' ונגמר באותיות ח' וק'?... הצביעו 0 הצביעו למטה
פשוט אמר: גם אני חשבתי, אבל חסר לי הצ'. לחץ כדי להרחיב... פשוט אמר: אני הבנתי ראש שמי סוף שמי י, סוף שמי קח והופכהו חק, וחסר לי הצ'. לחץ כדי להרחיב... זה מה שנכתב: בנימין לוריא אמר: ואם נבון אתה דעהו לחץ כדי להרחיב... איזה עוד שם יש שמתחיל באות י' ונגמר באותיות ח' וק'?...