שמעון פ. Active member 6 יולי (7) 2023 #1 אני בן ולא בת, איש ולא אשה, אינני בעולם אבל אני חי. מי אני?
אושרי רביב Well-known member 6 יולי (7) 2023 #3 שמעון פ. אמר: אני בן לחץ כדי להרחיב... שמעון פ. אמר: איש לחץ כדי להרחיב... שמעון פ. אמר: חי. לחץ כדי להרחיב... כבר פתר הרב @פשוט אבל זה שקוף מידי... הצביעו 1 הצביעו למטה
שמעון פ. אמר: אני בן לחץ כדי להרחיב... שמעון פ. אמר: איש לחץ כדי להרחיב... שמעון פ. אמר: חי. לחץ כדי להרחיב... כבר פתר הרב @פשוט אבל זה שקוף מידי...
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 7 יולי (7) 2023 #5 nati אמר: כמדומני שהיה כבר את החידה הזאת לחץ כדי להרחיב... אכן חידה: איש ולא אישה ועוד חידה ידועה וישנה (איני יודע את המקור שלה): אני איש ולא אישה, בן ולא בת, חי ולא מת. forum.moreshet-maran.com הצביעו 0 הצביעו למטה
nati אמר: כמדומני שהיה כבר את החידה הזאת לחץ כדי להרחיב... אכן חידה: איש ולא אישה ועוד חידה ידועה וישנה (איני יודע את המקור שלה): אני איש ולא אישה, בן ולא בת, חי ולא מת. forum.moreshet-maran.com
יעקב יעקב Active member 7 יולי (7) 2023 #6 ר' שמעון, אני מחזק את ידיך, אל תתרפה מאלו שמוציאים לך את החשק. אנחנו בעד כמה שיותר חידות, גם אם לפעמים יש משהו קל או שמישהו לא שם לב שכבר שאלו. כמה שנפרגן יותר לשואלים, כך נקבל יותר חידות הצביעו 0 הצביעו למטה
ר' שמעון, אני מחזק את ידיך, אל תתרפה מאלו שמוציאים לך את החשק. אנחנו בעד כמה שיותר חידות, גם אם לפעמים יש משהו קל או שמישהו לא שם לב שכבר שאלו. כמה שנפרגן יותר לשואלים, כך נקבל יותר חידות
פותח הדיון פותח הדיון שמעון פ. Active member 7 יולי (7) 2023 #7 אני שמעתי לאחרונה את החידה הזו מאחד האברכים בכולל שלנו לא ידעתי שזה קיים כבר הצביעו 0 הצביעו למטה
N nati Well-known member 7 יולי (7) 2023 #8 באמת מחילה שהערתי את תשומת לבכם, אם יש צורך אמחק את התגובה דלעיל.. הצביעו 0 הצביעו למטה