א אורן.נ Member היום בשעה 07:27 #1 בסוף אני אהיה בלי סוף אני מופיע בבראשית בלי אש אבל אש דווקא כן קשורה אלי וגם לא באמת תמצאו אותי בספר בראשית מי אני ??? (ערכתי מעט את החידה) נערך לאחרונה: לפני 32 דקות
בסוף אני אהיה בלי סוף אני מופיע בבראשית בלי אש אבל אש דווקא כן קשורה אלי וגם לא באמת תמצאו אותי בספר בראשית מי אני ??? (ערכתי מעט את החידה)
פִּתָרוֹן מ מ מחזירים עטרה ליושנה לפני 37 דקות אליהו הנביא לא מת, עלה בסערה השמימה בראשית - מופיע בברית מילה אש - המזבח בהר הכרמל לא נמצא בחומש בראשית
אליהו הנביא לא מת, עלה בסערה השמימה בראשית - מופיע בברית מילה אש - המזבח בהר הכרמל לא נמצא בחומש בראשית
מ מחזירים עטרה ליושנה Member לפני 37 דקות #2 אליהו הנביא לא מת, עלה בסערה השמימה בראשית - מופיע בברית מילה אש - המזבח בהר הכרמל לא נמצא בחומש בראשית הצביעו 1 הצביעו למטה פִּתָרוֹן
אליהו הנביא לא מת, עלה בסערה השמימה בראשית - מופיע בברית מילה אש - המזבח בהר הכרמל לא נמצא בחומש בראשית
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות לפני 26 דקות #3 מחזירים עטרה ליושנה אמר: אליהו הנביא לא מת, עלה בסערה השמימה בראשית - מופיע בברית מילה אש - המזבח בהר הכרמל לא נמצא בחומש בראשית לחץ כדי להרחיב... ובסוף אני אהיה בלי סוף - "הִנֵּה אָנֹכִי שֹׁלֵחַ לָכֶם אֵת אֵלִיָּה הַנָּבִיא לִפְנֵי בּוֹא יוֹם ה' הַגָּדוֹל וְהַנּוֹרָא" (מלאכי ג', כ"ג). והיינו שכתוב "אליהו" בלי הסוף שזה האות ו'. הצביעו 1 הצביעו למטה
מחזירים עטרה ליושנה אמר: אליהו הנביא לא מת, עלה בסערה השמימה בראשית - מופיע בברית מילה אש - המזבח בהר הכרמל לא נמצא בחומש בראשית לחץ כדי להרחיב... ובסוף אני אהיה בלי סוף - "הִנֵּה אָנֹכִי שֹׁלֵחַ לָכֶם אֵת אֵלִיָּה הַנָּבִיא לִפְנֵי בּוֹא יוֹם ה' הַגָּדוֹל וְהַנּוֹרָא" (מלאכי ג', כ"ג). והיינו שכתוב "אליהו" בלי הסוף שזה האות ו'.