אשמח אם מישהו יכול להעלות את המחירון של הגניזה, לפי גודל שקיות וכו׳.
מורשת מרן Administrator חבר צוות 31 Mar 2023 #1 אשמח אם מישהו יכול להעלות את המחירון של הגניזה, לפי גודל שקיות וכו׳.
A abc123 Well-known member 31 Mar 2023 #2 מורשת מרן אמר: אשמח אם מישהו יכול להעלות את המחירון של הכניזה, לפי גודל שקיות וכו׳. לחץ כדי להרחיב... רק בירושלים, או בכל רחבי הארץ?
מורשת מרן אמר: אשמח אם מישהו יכול להעלות את המחירון של הכניזה, לפי גודל שקיות וכו׳. לחץ כדי להרחיב... רק בירושלים, או בכל רחבי הארץ?
פותח הדיון פותח הדיון מורשת מרן Administrator חבר צוות 31 Mar 2023 #3 abc123 אמר: רק בירושלים, או בכל רחבי הארץ? לחץ כדי להרחיב... יש הבדל? אני מדבר על המתקנים הכחולים המפורסמים...
abc123 אמר: רק בירושלים, או בכל רחבי הארץ? לחץ כדי להרחיב... יש הבדל? אני מדבר על המתקנים הכחולים המפורסמים...
אושרי רביב Well-known member 31 Mar 2023 #4 בפתח תקווה עשו המועצה הדתית את זה בחינם... אם רלוונטי בכלל לגוף השאלה, אולי יהיה תועלת לאחרים בכל מקרה. שידעו, הגם שכתוב מחיר, זה בחינם ומי ששם כסף זה צדקה נטו, עניין שלו.
בפתח תקווה עשו המועצה הדתית את זה בחינם... אם רלוונטי בכלל לגוף השאלה, אולי יהיה תועלת לאחרים בכל מקרה. שידעו, הגם שכתוב מחיר, זה בחינם ומי ששם כסף זה צדקה נטו, עניין שלו.
A abc123 Well-known member 31 Mar 2023 #5 מורשת מרן אמר: יש הבדל? אני מדבר על המתקנים הכחולים המפורסמים... לחץ כדי להרחיב... כן גם אני. רק לא ידעתי שבכל עיר זה שווה. יכול רק להגיד מה שאני יודע בודאות אצלינו: שקית רגילה 5 שקל.
מורשת מרן אמר: יש הבדל? אני מדבר על המתקנים הכחולים המפורסמים... לחץ כדי להרחיב... כן גם אני. רק לא ידעתי שבכל עיר זה שווה. יכול רק להגיד מה שאני יודע בודאות אצלינו: שקית רגילה 5 שקל.
פותח הדיון פותח הדיון מורשת מרן Administrator חבר צוות 31 Mar 2023 #6 abc123 אמר: כן גם אני. רק לא ידעתי שבכל עיר זה שווה. יכול רק להגיד מה שאני יודע בודאות אצלינו: שקית רגילה 5 שקל. לחץ כדי להרחיב... ושקיות גדולות?
abc123 אמר: כן גם אני. רק לא ידעתי שבכל עיר זה שווה. יכול רק להגיד מה שאני יודע בודאות אצלינו: שקית רגילה 5 שקל. לחץ כדי להרחיב... ושקיות גדולות?
A abc123 Well-known member 31 Mar 2023 #7 מורשת מרן אמר: ושקיות גדולות? לחץ כדי להרחיב... לא זוכר. אמרתי מה שאני בטוח.
זעיר אנפין Active member 31 Mar 2023 #8 מורשת מרן אמר: יש הבדל? אני מדבר על המתקנים הכחולים המפורסמים... לחץ כדי להרחיב... ראיתי שכעת ערב פסח התעריפים התעדכנו למעלה ולכן אין תוקף לתעריף הקודם. מה שאני זוכר ששקית אשפה קטנה 13 ש”ח לפי התעריף החדש.
מורשת מרן אמר: יש הבדל? אני מדבר על המתקנים הכחולים המפורסמים... לחץ כדי להרחיב... ראיתי שכעת ערב פסח התעריפים התעדכנו למעלה ולכן אין תוקף לתעריף הקודם. מה שאני זוכר ששקית אשפה קטנה 13 ש”ח לפי התעריף החדש.
A abc123 Well-known member 31 Mar 2023 #9 זעיר אנפין אמר: ראיתי שכעת ערב פסח התעריפים התעדכנו למעלה ולכן אין תוקף לתעריף הקודם. מה שאני זוכר ששקית אשפה קטנה 13 ש”ח לפי התעריף החדש. לחץ כדי להרחיב... שקית סופר הכוונה?
זעיר אנפין אמר: ראיתי שכעת ערב פסח התעריפים התעדכנו למעלה ולכן אין תוקף לתעריף הקודם. מה שאני זוכר ששקית אשפה קטנה 13 ש”ח לפי התעריף החדש. לחץ כדי להרחיב... שקית סופר הכוונה?