• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

יש למישהו מקור לסיפור עם הרב שטיינמן שאמר לבחור שהוא כופר אם אינו מאמין בתשובה?

dvidcohen

Well-known member
שמעתי על בחור שבא לברר על בחורה בשידוכים שסיפרה לו באחת הפגישות שהיה לא סמארטפון בעבר אך חזרה בתשובה וזרקה אותו ומאז יש לה טל' כשר.
והבחור רצה לרדת מהשידוך, כי הוא מעולם לא היה לו דברים כאלה. אמר לו הרב שטיינמן אתה מאמין בתשובה? אמר לו כן אבל כו'. הקפיד עליו הרב שטיינמן - אתה אפיקורס!!
אם ישאלו אותי עליך בשידוכים אני אגיד לא להשתדך איתך כי אתה כופר!! אתה לא מאמין שיש כזה דבר תשובה!
מישהו יכול להעלות מקור לסיפור הזה?
מישהו שמע על הסיפור הזה כך או בגירסה אחרת?
תודה

שמעתי על בחור שבא לברר על בחורה בשידוכים שסיפרה לו באחת הפגישות שהיה לא סמארטפון בעבר אך חזרה בתשובה וזרקה אותו ומאז יש לה טל' כשר.
והבחור רצה לרדת מהשידוך, כי הוא מעולם לא היה לו דברים כאלה. אמר לו הרב שטיינמן אתה מאמין בתשובה? אמר לו כן אבל כו'. הקפיד עליו הרב שטיינמן - אתה אפיקורס!!
אם ישאלו אותי עליך בשידוכים אני אגיד לא להשתדך איתך כי אתה כופר!! אתה לא מאמין שיש כזה דבר תשובה!

תודה
האם אתה צריך מקור לאדם שאינו מאמין במצווה מן המצוות שהוא אפיקורס?

חזור
חלק עליון