• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com
  • "המרכז למורשת מרן" שמח לבשר לציבור היקר על פתיחת קבוצת הצ'אט "מורשת מרן אונליין" בה יובאו חדשות ועדכונים מעולם התורה, וכן תכנים תורניים מעניינים כולל קטעי וידאו, תמונות והנעשה בעולם הישיבות.

    >> להתחברות לחצו עכשיו:

    https://news.moreshet-maran.com/

    לשליחת עדכונים לחצו כאן, או שלחו למייל: news@moreshet-maran.com

    נ.ב. צ'אט זה מאושר בנטפרי.

כבד בתנור

abc123

Well-known member
מרן שליט"א כתב:
"מותר לצלות כבד ותבשיל בתנור אחד זה ליד זה, ואין לחוש לריח הדם שיבלע בבשר."

מדוע רבים ממליצים לפתוח את דלת התנור?
 
וכן בכשרות בהלכה ובאגדה כתב:
"כשצולים בשר או כבד על רשת הגריל או המנגל החשמלי, יתנו מים בתחתית למטה, כדי שהדם יתבטל במים ולא יאסור את התחתית. וכמו כן, הצולה בתנור כשמונחת תבנית לקבלת הדם, יתן מים בתבנית כדי שלא תאסר".
ולא התייחס לתנור עצמו שהאדים יאסרו אותו. ועוד, אם לא נותן תבנית למטה, אז איך זה תקין שהדם יטפטף על תחתית התנור?
 
חזור
חלק עליון