• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com
  • "המרכז למורשת מרן" שמח לבשר לציבור היקר על פתיחת קבוצת הצ'אט "מורשת מרן אונליין" בה יובאו חדשות ועדכונים מעולם התורה, וכן תכנים תורניים מעניינים כולל קטעי וידאו, תמונות והנעשה בעולם הישיבות.

>> להתחברות לחצו עכשיו:

https://news.moreshet-maran.com/

לשליחת עדכונים לחצו כאן, או שלחו למייל: news@moreshet-maran.com

נ.ב. צ'אט זה מאושר בנטפרי.

כל ספרי מרן הראשון לציון שליט"א [החדשים] בקבצי פידיאף להורדה.

סטָטוּס
סגור לתגובות נוספות.
לבקשת רבים ביקשתי ממרן הראש"ל שליט"א, אישור להעלות את כל ספריו החדשים [הקיימים בפידיאף], לתועלת הלומדים.
ואחר אישורו, באדיבותו הרבה, לזיכוי הרבים.
הנני לעשות רצון צדיק.

נ"ב. מכיון שא"א להעלות יותר מ10 קבצים, לכן אעלה את השאר בהמשך.

קבצים מצורפים

יש גם כאן https://hebrewbooks.org/home.aspx
שמתי לב שהרבה מהספרים שהעלו בהיברובוקס הם מהדורה ישנה,
בשביל זה עלנו כאן...
וההורדה כאן הרבה יותר נוחה.
לא
גם הילקוט יוסף יו"ט שהעלתם הוא משנת תשע"ט ויש משנת תש"פ.
ידוע לי על מהדו' תש"פ. בודק.
כתוב בספר לתגובות והערות a0772249906@gmail.com וכן טל' הנ"ל. למי זה מגיע?
כבר דנו בזה כאן

המשך

קבצים מצורפים

המשך.
סוף לעת עתה.
(זה הספרים שיש בקבצי פידיאף).

קבצים מצורפים

אני חושב שבהודעה האחרונה יש את מה שיש בהודעה הקודמת, לא? (עין יצחק ג"ח שלחן המערכת ב"ח שו"ת הראש"ל ב"ח ומעתיקי השמועה) [נוסף רק ילקו"י ט"ו בשבט ולכאו' אפשר למחוק מההודעה האחרונה את השאר).

נערך לאחרונה:
אני חושב שבהודעה האחרונה יש את מה שיש בהודעה הקודמת, לא? (עין יצחק ג"ח שלחן המרכת ב"ח שו"ת הראש"ל ב"ח ומעתיקי השמועה) [נוסף רק ילקו"י ט"ו בשבט ולכאו' אפשר למחוק מההודעה האחרונה את השאר).
תוקן.

לבקשת רבים ביקשתי ממרן הראש"ל שליט"א, אישור להעלות את כל ספריו החדשים [הקיימים בפידיאף], לתועלת הלומדים.
ואחר אישורו, באדיבותו הרבה, לזיכוי הרבים.
הנני לעשות רצון צדיק.

נ"ב. מכיון שא"א להעלות יותר מ10 קבצים, לכן אעלה את השאר בהמשך.
לכבוד מו"ר שליט"א אם תוכל לדחוס את הכל בקובץ RAR לתועלת הכלל... זה חוסך גם בהעלאה... תבורך מן השמיים!!!

לכבוד מו"ר שליט"א אם תוכל לדחוס את הכל בקובץ RAR לתועלת הכלל... זה חוסך גם בהעלאה... תבורך מן השמיים!!!
איני רב!
ואיני יודע איך עושים זאת.
אם אתה יודע אז אדרבה.

אולי הרב @מורשת מרן יודע איך עושים זאת. אם מישהו יודע איך אפשר להעלות תקיה שלמה, זה יועיל יותר, כי יש תקיה של כל ספרי מרן הראש"ל שליט"א שהעליתי, עם חיפוש.

סטָטוּס
סגור לתגובות נוספות.
חזור
חלק עליון